Films & Series

Si, si: La Casa De Papel seizoen 5 staat NU op Netflix!

We moesten er even op wachten maar La Casa De Papel seizoen 5 staat nu dan eindelijk op Netflix. Heb je je favoriete Spaanse serie ook zo gemist? Dan is het tijd om vanavond te bingewatchen. Dit is wat je nog meer moet weten over La Casa De Papel seizoen 5, dat spannender dan ooit belooft te worden.

Eindelijk: La Casa De Papel Seizoen 5

De Professor loodste iedereen door de eerste overval heen. Na een korte break op tropische eilanden en ondergedoken plekken, is het clubje van La Casa toch weer bij elkaar. En de tweede overval is in volle gang, konden we zien in seizoen 4. In seizoen 5 gaat de overval in de Banco de España verder en dat belooft spannender dan ooit te worden.

De groep is al meer dan 100 uur in deze Banco de España en bovendien loopt de Professor gevaar. Gaat het allemaal goedkomen in La Casa De Papel Seizoen 5? Tot overmaat van ramp is er namelijk ook nog meer gevaar onderweg voor de overvallers. Het leger komt eraan. Kortom: het is tijd om deze heerlijk spannende Spaanse serie te bingewatchen vanavond. La Casa De Papel seizoen 5 deel 1 staat namelijk nu online. Het tweede deel van dit spannende seizoen wordt verwacht in december 2021.

La Casa De Papel seizoen 5, deel 1 staat NU op Netflix

Trailer La Casa De Papel seizoen 5, deel 1

 
Bron: NetflixBeeld: Brunopress.nl