Food

Kom maar door met die herfst: de Pumpkin Spice Latte is terug!

De herfst is nog maar twee dagen begonnen en ondanks dat de meeste mensen hier nog niet aan moeten denken, hebben wij alvast een pluspuntje voor je: de Pumpkin Spice Latte is tijdelijk terug bij Starbucks! Maar dat niet alleen…

Pumpkin Spice Latte

De Pumpkin Spice Latte is BACK!

Als wij aan de herfst denken, denken we aan warme drankjes, goudkleurige bomen en natuurlijk aan: POMPOEN! Deze heerlijke vrucht is niet alleen perfect voor Halloween, maar ook goed te combineren in gerechten en dranken. Starbucks weet dit als geen ander en komt ook dit jaar terug met de heerlijke Pumpkin Spice Latte. Maar ze hebben meer in petto voor de koffie liefhebbers…

Nieuwe ijskoffie

Ondanks dat de zomer voorbij is betekent dat niet dat de herfst geen warme dagen kent. Daarom komt Starbucks met de Iced Salted Maple & Caramel Latte. Deze ijskoffie is gemaakt van een zoetere Blonde roast, gecombineerd met gezouten ahornsaus en geserveerd met ijs, en word afgetopt met een karamelcrunch. Loopt het water jou ook al in de mond?

Vegan? Geen probleem!

Ben je vegan? Don’t panic, zowel de Pumpkin Spice Latte als de Iced Salted Maple & Caramel Latte zijn ook verkrijgbaar in een vegan friendly optie waar ze gebruik maken van zuivelvervangers, zoals soja- kokos- en amandelmelk. Dus voor ieder wat wils!

Herbruikbare beker

Naast deze yummie nieuwe ijskoffie, komt Starbucks met nog iets nieuws: de Starbucks Circular Cup. Deze herbruikbare beker is gemaakt van eenmalig te gebruiken koffiebekers en is voor het eerst beschikbaar in Nederland. De koffie is dus niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Lekker bezig Starbucks!

Lees ook:

Zo maak je een ‘Starbucks pumpkin spice latte’-taart

5 onverwacht lekkere recepten met pompoen

 

 

Beeld: Starbucks