Lifestyle

Couplegoals: dit zijn de liefste koppels op TikTok die je zeker wilt volgen


Even wegzwijmelen bij de liefste koppels op TikTok? Deze vijf TikTokkers wil je zeker toevoegen aan je Volgend-feed op de populaire app.  

Koppels op TikTok #1 – Demi en Tom
Mega #couplegoals: Demi en Tom op TikTok. Ze dansen samen de populaire en leukste TikTok-dansjes en halen vooral heel veel pranks uit met elkaar. Oh en Tom? Die is naast heel erg goodlooking ook nog eens goed in dansen. 

@demiandtom

My mans 🕺🏻 ##demiandtom ##foryourpage ##couple ##NeverStopExploring

♬ original sound – Tristen🧃

 

Koppels op TikTok #2 – Rosie en Harry
Ook Rosie en Harry mogen niet ontbreken in je TikTok-feed. De twee worden ook wel ‘the pink couple’ genoemd omdat ze allebei roze haar hebben. Samen maken ze de meest lieve filmpjes ooit, zoals deze hieronder over de beste posities om in de knuffelen. We love!

@itsrosieandharry

What’s your favourite?🥰 ##trending ##fyp ##couple

♬ STAY – The Kid LAROI & Justin Bieber


Koppels op TikTok #3 – Marth en Adelaide
Marth lieten we al eens voorbijkomen in de rubriek Instagram vs reality, maar is ook mega populair op TikTok. Dit Nederlandse model heeft daarnaast een relatie met Adelaide Kane, die je misschien wel kent van de serie Reign. Ze nemen samen heel vaak TikToks op en dat is het liefste en grappigste ooit. In de TikTok hieronder doen ze bijvoorbeeld of ze elkaar betrappen met iemand anders.

@marthwubbles

This GOT me lmao @realadelaidekane ##SebiumClearSkinChallenge ##foryou

♬ original sound – Marth W


Koppels op TikTok #4 – Marcus en Ian
Marcus en Ian zijn ook onwijs populair op TikTok. De twee mannen vloggen hun leven en zijn nu bezig met verhuizen naar hun nieuwe appartement. De leukste dingen samen delen ze ook op TikTok, maar je kunt ze ook volgen op YouTube.

@marcusandian

they finished building it last week and it surpassed every expectation. thank you all for making this possible. ##couple ##relationships ##newhouse ##fy

♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic


Koppels op TikTok #5 – Jasmine en Maverick
Cute kinderen zijn ook all over TikTok en soms krijgen de koppels die je op de app volgt ook weer kinderen. Te leuk! Jasmine en Maverick waren al superpopulair op TikTok, maar nu hun genderreveal eraan komt gaat het helemaal los. En wij snappen wel waarom, dit koppel is namelijk zo lief samen (en dragen ook nog eens fantastische looks). 

@jasminechiswell

We are half way there!! Ahhh!! 🤰 also our dog was totally judging us haha! Sorry for the mark on my outfit…I just realised it was there 🤣🙈

♬ original sound – Shae_bae86

Beeld: iStock