News

Ronnie Flex krijgt eigen reality-serie op Videoland

Ronnie Flex kennen we als rapper, maar inmiddels ook als vader en als influencer. De rapper heeft allerlei kanten en daarom krijgt hij binnenkort een eigen serie op Videoland. En snel ook. Lekker bezig Ronnie!

Ronnie Flex is pas 29, maar echt een fenomeen in Nederland. Hij krijgt dan ook eigen realityserie op Videoland. In een achtdelige reeks geeft de rapper een kijkje in zijn privéleven als papa van Nouri, maar ook als aanstaande vader van een tweede dochter. Ook is de aanloop naar zijn vorige maand uitgebrachte nieuwe plaat ‘Altijd Samen’ te zien.

Op 20 augustus bracht Ronnie voor het eerst in vier jaar tijd een nieuw album uit. De serie heeft de titel Ronnie: Voor Altijd Samen gekregen. Het volgt hem bij het finetunen van de langverwachte plaat en de release. Ook zijn vriendin Demi de Boer is te zien. Demi is de dochter van voetballer Ronald de Boer en is inmiddels 2,5 jaar samen met Ronnie. Zij is in verwachting van hun tweede dochtertje.

Vanaf wanneer staat de reality-serie over Ronnie Flex op Videoland?

De Videoland-serie over Ronnie Flex is vanaf 30 september wekelijks te zien. Daarmee volgt hij zijn goede vriendin Monica Geuze op. Ronnie was degene die Monica vroeger ‘ontdekte’ en haar altijd meenam op zijn tournees. 

Zo ziet het getalenteerde broertje van Ronnie Flex eruit

Artiesten komen vaak uit een getalenteerd gezin, ook bij Ronnie Flex. Zijn jongere broertje Samir a.k.a. ADF Samski is hard bezig met zijn muziekcarrière. Samski en Ronnie zijn halfbroers. Ze hebben dezelfde moeder, maar een andere vader. De twee zijn opgegroeid in Rotterdam Noord en dat hoor je terug in (bijna) alle tracks van Samski! De rapper laat aan FunX weten dat hij veel advies vraagt aan zijn oudere broer. “Meestal als ik een nummer heb gemaakt, dan stuur ik het gelijk naar hem voor feedback. Zijn bevestiging vind ik voldoende, maar hij zegt soms wel dat ik harder moet rappen of energieker moet komen. Als artiest kijk ik naar hem op.”