Films & Series

Netflix films: How to Lose a Guy in 10 Days

Tijd voor een goede film? Good news. Elke week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus op jouw Netflix abonnement, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week de classic: How to Lose a Guy in 10 Days.

Netflix filmtip: How to Lose a Guy in 10 Days

We know it’s good when Kate Hudson en Matthew McConaughey samen in een film spelen. How to Lose a Guy in 10 Days ken je vast al wel, maar soms wordt deze classic nog wel eens vergeten. Tijd om ‘m weer eens te gaan kijken dus! Een grappige, lieve film waarvan je wenste dat je ‘m zelf beleefde. Lees gauw verder waar ‘ie ook alweer over ging.

View post on Instagram
 

Het verhaal

In deze romantische comedy uit 2003 – toen romcoms op hun allerbest waren – gaat Benjamin (Matthew McConaughey) een weddenschap aan dat hij elke vrouw in tien dagen verliefd op hem kan laten worden. Andy (Kate Hudson) daarentegen gaat voor haar werk als how-to meisje bij een groot tijdschrift, de uitdaging aan om in tien dagen van een man af te komen. Daarna ontmoeten ze elkaar in een bar en hebben allebei de perfecte kandidaat gevonden voor hun experimenten.

Jaar: 2003
Leeftijd om te kijken: 6 jaar
Duur: 1 uur en 56 minuten
Categorie: romantische comedy, feelgood

Bron: NetflixBeeld: Brunopress, Instagram