News

Wacht even: Temptation-Kevin is alweer met een ander aan het daten

Redactie

Als jij Temptation Island volgt, dan weet je nog wel wie Kevin Visscher en Eva Voorjans zijn. Dit koppel deed vorig jaar mee aan de realityshow. Na veel drama overleefde het stel de relatietest wel, maar inmiddels is het over en uit tussen de twee. Sterker nog: Kevin is al aan het daten met een ander. 

Kort geleden gingen Eva en Kevin, het koppel uit het vorige seizoen van Temptation Island uit elkaar. Zij kwamen binnen als vervangers van de halverwege vertrekkende Sorelis en Gulcin. Na het programma leek het goed te gaan tussen de twee en gaven ze ons nog een update over hun relatie. Toen zei Eva: “Het gaat goed tussen ons, maar niet zonder slag of stoot. We wisten niet waar we moesten beginnen, maar zijn erachter gekomen dat goed met elkaar praten en vooral naar de ander luisteren, maar niet vergeten elkaar in z’n waarde laten, de sleutel is tot succes.” Maar dat duurde niet lang. Eva had het al snel heel gezellig met een andere jongen en hierdoor is het uitgegaan tussen haar en Kevin. 

Kevin op romantische date met een ander

Eva is dus kinda vreemdgegaan met een ander, maar Kevin lijkt hier niet erg mee te zitten. Hij is zelfs al op romantische date met een ander! In Parijs maar liefst. Instagram speurneus JuicheChannel viel namelijk op dat hij in zijn Insta Story de hand vast hield van een vrouw terwijl ze samen in de auto zaten. Het bleek de hand te zijn van ene Caroline Mauritz. De twee zijn samen op romantische date in Parijs, maar nog geen couple, aldus Caroline. JuiceChannel heeft Eva ook gevraagd om een reactie en zij vind het ‘wel erg snel’. Oei, to be continued… 

Bron: Instagram @juicechannel_

Bron: JuiceChannelBeeld: RTL