News

Alles wat je wil weten over Are You The One Nederland

Als je verslaafd bent aan Temptation Island en ook First Dates het liefst bingewatched, ken je de populaire MTV-show Are You The One? misschien al. Vanaf 15 oktober komt er ook een Nederlandse versie van dit populaire datingprogramma. Dit is wat je nog meer moet weten of Are You The One Nederland.

Are You The One Nederland

Are You The One Nederland gaat over het vinden van de perfecte match. Aan het datingprogramma doen 10 mannen en 10 vrouwen mee die aan elkaar zijn gematcht op basis van de wetenschap. Alleen anders dan in Married At First Sight waarin koppels ook zo aan elkaar worden gematcht, is dit een datingexperiment. De kandidaten weten namelijk niet wie hun perfecte match is!

Met Are You The One Nederland is geld te verdienen

Door middel van opdrachten, de Truth Booth en Match Up Ceremonies moeten ze er zelf achter komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als ideale match. Als de hele groep er tijdens het seizoen in slaagt hun match te vinden, gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar ook met de prijzenpot van €200.000,-. Hoe lekker is dat? Kortom: Are You The One Nederland staat nu al op ons kijklijstje.

Kaj Gorgels Are You The One Nederland

Qua presentatie zit het in ieder geval al helemaal goed bij Are You The One Nederland. Kaj Gorgels, die je vast wel kent als presentator van bijvoorbeeld Expeditie Robinson en Temptation Island, gaat het namelijk presenteren.

Kaj over het programma: “Ik denk dat dit programma iets extra’s heeft door de toevoeging van het spel-element. Er zijn veel reality en datingprogramma’s, maar bij “Are You The One?” kan de kijker thuis ook meespelen met het spel, wat echt onderscheidend is. Gaandeweg ga je de koppels in je hoofd vormen en ben je benieuwd of je zelf de perfecte matches kunt raden. Het match-up moment is daarom éxtra spannend, je leeft echt mee als kijker.”

Wanneer staat Are You The One Nederland op Videoland?

Are You The One? is vanaf vrijdag 15 oktober te zien bij Videoland en vanaf zondag 17 oktober om 19.00 uur bij MTV.

Bron: VideolandBeeld: Mark Engelen, Videoland