Celebs

Alles wat je wil weten over Nico van Temptation Island 2021

Temptation Island 2021 is in volle gang en de juice molen draait op volle touren. Er zitten verschillende leuke koppels in het programma, maar de Vlaamse Nico is toch wel een figuur dat opvalt. En dat is niet alleen vanwege zijn knappe koppie en tattoos. Wist je bijvoorbeeld dat hij mee heeft gedaan aan Ex On The Beach 2018? Ook hebben we een jeugdfoto van de (voormalig?) playboy. We vertellen je vandaag alles wat we weten over Nico Gossye.

Alles wat je wil weten over Nico van Temptation Island 2021

Remember Ex On The Beach 2018? Nico Gossye, nu samen met Donna in een koppel in Temptation Island 2021, deed daar destijds aan mee. Hoewel hij niet de meest opvallende deelnemer was tijdens dat seizoen, was hij wel een hele leuke. Daarna is het lang stil geweest rondom de Vlaamse playboy, maar hij is terug. Samen met zijn nieuwe liefje Donna test hij of ze samen geschikt zijn om verder te gaan of dat het niet meant to be is. 

Temptation Island 2021-Nico Gossye in Ex On The Beach 2018

De 26-jarige Nico Gossye was tijdens Ex On The Beach 2018 vrij rustig en onopvallend. Wel had hij het erg gezellig met Elodie. “Vaak als ik dronken ben, dan heb ik nood aan een bootycall. Dan kijk ik wie er wakker is, wie het eerste antwoordt, is de gelukkige”, zei hij toen over zijn flirterige escapades in België. Hoewel Elodie het prima met hem kon vermaken –  de twee samen in bed, in het zicht van de camera’s, duurde de liefde niet lang: Nico dumpte Elodie na het programma vrijwel meteen. Na afloop van het programma keken de camera’s ook mee hoe Nico samen met zijn ouders naar zijn escapades keken en dat leverde hilarische, maar ook en gênante scènes op. Zo roept de moeder van Nico: “Ik wil dit niet zien, ik ben helemaal in shock.”

De relatie tussen Donna en Nico van Temptation Island 2021

In Ex On The Beach 2018 liet Nico zich dus nogal van een wilde kant zien, maar inmiddels is de Vlaamse tattooboy getemd. Donna en Nico zijn inmiddels zijn de twee bijna drie jaar samen en het was liefde op het eerste gezicht. Ze gingen al heel snel samen op vakantie en daarna trok Nico Gossye direct bij Donna in. Inmiddels hebben ze ook samen een appartement gekocht en hebben ze zelfs twee honden. Klinkt als een droomkoppel dus, maar niets is minder waar. Donna vertrouwt Nico namelijk niet en is erg jaloers. Op Temptation Island 2021 wil Nico bewijzen dat het wantrouwen van Donna niet nodig is en testen ze of ze écht de ware voor elkaar zijn.

Hoe eindigt het voor Nico en Donna in Temptation Island 2021?

Hoewel Nico en Donna het leuk hebben samen, denkt Instagram-account JuiceChannel hier anders over. Zij deelden een Story waarop te lezen was dat ze hebben vernomen dat het bij beide Vlaamse koppels, waaronder dus Nico en Donna, mis is gegaan. In het geval van dit koppel, zou Nico al tijdens de eerste zeven dagen de mist in zijn gegaan. Of dit écht zo is, is nog even afwachten.

Nico van Temptation Island 2021 als kind

 

 

Verder lezen over Temptation Island 2021 Nico’s avontuur 

Beeld: RTL, Tom Cornelissen