Films & Series

Yes! Er zijn nieuwe beelden van Netflix’ Sex Education seizoen 3

Het duurt nog maar heel even voor we weer kunnen genieten van de avonturen van Otis en zijn crush Mae in Sex Education. In seizoen 3 heeft Otis heeft regelmatig seks en zijn Eric en Adam officieel een setje. Ook is Jean zwanger. Netflix heeft ons alvast wat nieuwe beelden gegeven om ons mee zoet te houden tot de release.

Nog ongeveer een maand en dan kunnen we weer meekijken met Moordale in Sex Education seizoen 3. Na twee seizoenen heeft Otis (Asa Butterfield) inmiddels meer kennis van sex en relaties, maar dat betekent niet dat al zijn problemen zijn opgelost. Eerder trakteerde Netflix ons al op de trailer van Sex Education seizoen 3, maar nu is het tijd voor wat behind the scenes beelden. Kijk je mee?

sex education seizoen 3

Waar gaat Sex Education seizoen 3 over?
In Sex Education staat het leven van tienerjongen Otis centraal. Zijn moeder, gespeeld door Gillian Anderson, is sekstherapeute en hij treedt in haar voetsporen als hij, zelf seksueel onervaren, schoolgenoten van seksproblemen afhelpt. Het is een nieuw schooljaar: Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven…

sex education seizoen 3

In het derde seizoen zien we een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jason Isaacs als Peter Groff, Mr. Groff’s succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt diens acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. Indra Ove speelt de rol van Elsies pleegmoeder Anna. 

Sex Education seizoen 3 releasedatum

Wat gebeurt er met Otis en Maeve? Komt Maeve er ooit achter wat Isaac heeft gedaan? Blijven Eric en Adam samen? Gaan we Rahim nog zien? De laatste aflevering van Sex Education seizoen 2 heeft ons achtergelaten in het ongewisse. De Netflix-serie Sex Education seizoen 3 is vanaf 17 september 2021 te zien.

OMG! Je kan het Sex Education-huis huren

sex education seizoen 3

sex education seizoen 3

Kijk hier ondertussen alvast de trailer van Sex Education seizoen 3

Beeld: Sam Taylor/Netflix