Films & Series

Dit koppel vervangt déze twee deelnemers in Temptation Island 2021

Temptation Island 2021 is los! Vorige week konden we beginnen met maar liefst twee afleveringen van een vers seizoen drama in paradise. Maar daar werd ook al direct duidelijk dat er heel snel een koppel eerder naar huis gaat. En in de aflevering van vandaag is dat bekend gemaakt.

Dit is het nieuwe koppel is in Temptation Island 2021

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Temptation Island 2021 werd bekend dat er dit keer niet alleen verleiders of verleiders, maar óók koppels weggestuurd kunnen worden. En dat was best wel shocking. Als een koppel of een deel van een koppel zich niet voldoende open kan stellen voor de temptation, dan kunnen ze naar huis gestuurd worden. De productie laat dit dan weten door het zwembad rood te laten oplichten. Aan het einde van de tweede aflevering zag je vorige week al een voorstukje dat dit deze week gebeurt. Dat betekent dus dat er in de derde aflevering al een koppel naar huis moet! De singles mochten beslissen wie dat dan is.

Deborah en Koen moeten Temptation Island 2021 verlaten

temptation island 2021

Hoewel Donna denkt dat zij degene is die naar huis moet – “Ik zou wel denken dat het voor mij zou kunnen zijn, ik voelde me wel enigszins aangesproken omdat ik het ook moeilijk vind om mij open te stellen en dat ook echt de eerste avond niet gedaan heb – is het toch Deborah die de klos is. En daarmee dus ook haar liefje Koen. Deborah slaagt er overduidelijk al vanaf het begin niet in om de singles een kans te geven. Ze stelt zich niet open voor nieuwe verleiding. “Zij gaat hier niet de ware liefde vinden, want die heeft ze al”, licht Joop hun keuze toe. “Wij zijn ook op zoek naar liefde, en zij heeft van jullie allemaal laten zien dat ze de liefde al heeft.” Dat betekent dat Deborah en haar partner Koen direct de villa moeten verlaten. Deborah is dolblij Koen terug te zien. “Ik ben blij dat we samen naar huis gaan”, vertelt ze. “Ik ben eigenlijk wel opgelucht want dan heb ik het laten zien, wat ware liefde is.”

Efrain en Aylin in Temptation Island 2021

En met het vertrek van Deborah en Koen is het tijd voor nieuw vlees in de villa, namelijk: Efrain en Aylin. Efrain Balochie kan je nog kennen als verleider uit het seizoen van Temptation Island 2020! Efrain is nu samen met Aylin Hayret. Zij zijn dus het vierde koppel van Temptation Island 2021.

temptation island 2021

Hier lees je alles over Temptation Island 2021