Films & Series

Juicy! De Bachelor-Julia datete ook met déze Bachelor

Er komt een einde aan De Bachelor 2021 met DJ Tony Junior. Als je de nieuwste aflevering hebt gezien, weet je dat Tony met Julia en Oriana de finale ingaat. Maar er is heel veel te doen geweest om deze aflevering. Julia zou namelijk kort geleden nog met een vorige Bachelor hebben gedate!

Julia uit De Bachelor 2021 date ook met Robbert Jonkheer

Dat de vonken er tussen Tony Junior en Julia vanaf spatten, waarvan al vanaf het begin bekend is dat zij waarschijnlijk gaat winnen, dat ziet iedereen. Niet gek dus ook dat in de laatste aflevering Jolijn en India het veld moeten ruimen. Nadat zij vertrokken worden, bleek al snel dat Julia al een tijdje een geheim met zich meedroeg. Julia was kort vóór haar komst naar Kroatië aan het daten met een Bachelor uit een ánder seizoen. En Tony is daar not amused over. Hij zei in een 1-op-1 gesprek met Julia dat iemand van de productie hem had benaderd met ‘belastende’ informatie. “Ik ben hier helemaal naartoe gekomen om iemand zoals jij te ontmoeten, dus ik vind dit best heftig.”

Roddelqueen FawryNotSawry ontdekte wélke van de Bachelors met Julia heeft gedate. Dat zijn er namelijk nogal wat, namelijk: Roderick Hilhorst, Peter Paul Hollink, Lars Vreugdenhil, Rutger Vlaming of Robbert Jonkheer. Zelf heeft Julia niet gereageerd op de DM van Fawry, maar volgens andere bronnen zou het gaan om Robbert Jonkheer van seizoen 5, de Bachelor vóór Tony. Fawry stuurt hem een DM en Robbert reageert met ‘hahaha’. Dat is duidelijk!

View post on Instagram
 

Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Must reads 👀