Beauty

Door deze simpele truc krijg jij witte tanden zonder te bleken

Stralend witte tanden willen we allemaal wel. Het liefst zo snel en mooi mogelijk. Belangrijk is ook dat het niet schadelijk is voor je gebit, want van gevoelige tandjes worden we niet blij. Lucky for you ontdekten wij een tool die aan al onze eisen voldoet! De SmileWhite tandenbleekset helpt je aan die million dollar smile. We leggen je alles uit over deze tandenbleek set voor thuis.

Thuis tanden bleken doe je zo

Hoe vaak per dag lach jij eigenlijk? Vaak, want zonder dat je het door hebt lach je af en toe je tanden bloot of glimlach je naar een bekende als je geen zin hebt om ‘hoi’ te zeggen. Maar mocht jij niet blij zijn met de kleur van je tanden, kunnen wij ons goed voorstellen dat je er wel eens over nagedacht hebt om deze te bleken. Je tanden bleken is dus een goede oplossing als jij niet blij bent met je eigen gebit. Daarvoor kan je naar een professionele kliniek gaan, maar dat is vaak heel duur en misschien ook wel nog een grote stap voor je. Daarnaast kun je bij SmileWhite voor een voordelige prijs jouw tanden bleken. De kans is daarnaast ook nog eens groot dat er in zo’n kliniek gebruik wordt gemaakt van waterstofperoxide. Dat vind je gebit niet zo leuk… Wist je dat je thuis ook je tanden kunt bleken voor een kleine prijs? We vertellen je vandaag alles over tanden bleken bij SmileWhite. Deze producten zijn ook nog eens dierproefvrij en vegan. Let’s go!

tandenbleekset

Anti verkleuringen op je tanden
Met de SmileWhite-set is thuis tanden bleken een piece of cake. Er zit een peroxidevrije gel in die medisch onderbouwd is op het bestandsdeel PAP.  En nee, van dat chique woord hoef je niet te schrikken! Een peroxidevrije gel beschadigt je tanden niet. Sterker nog: de gel verwijdert alléén de vlekken aan het oppervlak van je tanden en tast daarom het glazuur niet aan. Producten met peroxide doen dat juist wel. De research resultaten zijn onder andere door het toonaangevend onderzoeksinstituut Elsevier gepubliceerd. Het spul is hartstikke safe en werkt perfect voor op jouw gebit. Als jij veel koffie drinkt, herken je het waarschijnlijk wel dat je een waasje over je tanden kunt hebben. Don’t panic, want de gel verwijdert deze verkleuringen op je tanden. En nee, je glazuur gaat er niet bij aan als je jouw tanden gaat bleken.

Thuis tanden bleken binnen 10 minuten
We get it: je hebt een druk leven en dus weinig tijd om enorm veel aandacht aan alles te besteden. Een enorm lange tandenbleeksessie in de stoel van een tandarts zie je dus vast niet zitten. Dat is niet erg, gelukkig kun je thuis je tanden makkelijk bleken. Met de behandeling van de SmileWhite en hun bijbehorende tandenbleekset is dat namelijk easy peasy. Het kost je dus maar tien minuutjes per keer! Ja, wij waren ook verbaasd over hoe snel dat gaat. Perfect dus om eventjes te doen terwijl je een serietje kijkt, je benen scheert of eventjes met je haar in de weer bent. Een win-win situatie!

Thuis gemakkelijk je tanden bleken met de tandenbleekset van smilewhite

Je kan zelf bepalen hoe wit je wil gaan
Misschien is je schrikbeeld van iemand die zijn of haar tanden bleekt dat diegene in het donker licht geeft, maar daar hoef je bij thuis tanden bleken niet bang voor te zijn. Je kunt met het bijgeleverde kleurenstaaltje helemaal zelf bepalen hoe wit jij je gebit wil hebben. Je tanden kunnen tot wel 8 tinten witter worden, maar dat hoeft niet natuurlijk! Wil je wittere tanden? Je kunt ook voor één of twee tintjes witter gaan. Na zes dagen achter elkaar de behandeling te hebben gedaan, zie je perfect hoe het op jouw tanden is uitgevallen. Een handig onderhoudsbeurtje doe je daarna één keer per maand. Je kunt hiervoor speciale refill-gels kopen in de webshop van SmileWhite.

Als je nieuwsgierig bent geworden kun je op de website van SmileWhite alles nog eens rustig teruglezen en de tandenbleekset aanschaffen als je interesse hebt! Ook vind je hier een handige instructievideo over hoe je de kit precies gebruikt. Verzendkosten zijn er niet en als je niet tevreden bent met het tandenbleeksetje, dan krijg je gewoon je geld terug!

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met SmileWhite.