Films & Series

Temptation Island 2021 aflevering 1: de koppels vertellen de reden dat ze meedoen

Finally! De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island 2021 staan op Videoland. Daarin stellen de vier koppels zich voor en maken ze ook gelijk al kennis met de vrouwelijke verleiders en mannelijke singles. Drama in 3, 2, 1…

temptation island 2021

Temptation Island 2021 begint met dubbele aflevering

Wouter en Julia
De eerste twee afleveringen van Temptation Island 2021 staan op Videoland. Oh my, wat hebben we hier lang op gewacht! In de eerste lange episode vertellen de koppels wat hun beweegredenen zijn om deel te nemen aan het programma. Het verhaal van Wouter valt hierbij zeker op. Julia en Wouter zijn inmiddels anderhalf jaar samen, maar toch doen ze nu mee aan Temptation Island 2021. “Ik denk meer de vraag: Hoor je echt bij elkaar of is dit het net niet. Om weer zoveel jaar te verspillen… Dachten we: Waarom niet? In het verleden slechte ervaringen met lange relaties met exen. Slechte eindes.” Wouter kan een hele reeks slechte ervaringen opsommen. “Huis leeg, rekening leeg, zwanger van een ander, noem het maar op… Daardoor stap je niet gauw met twee voeten in een nieuwe uitdaging en dat is voor haar ook wel even wennen.” Julia hoopt dus wel dat Wouter het verleden achter zich kan laten en zal beseffen dat zij wél te vertrouwen is.

Nico en Donna
Nico deed eerder mee aan Ex On The Beach, weet je dat nog? Nu wil hij samen met zijn vriendin Donna in Temptation Island 2021 testen of de liefde goed zit tussen hen. Toch zit het vooral bij Donna om de relatie te moeten testen. “Ik heb veel bevestiging nodig en soms heb ik niet echt het gevoel dat ik die van hem krijg.” Volgens Nico zit het anders, want hij geeft haar naar zijn mening juist wel bevestiging. “Maar ze accepteert die niet!” Ze hebben daar samen veel ruzie over.

temptation island 2021

Koen en Deborah
Dit stel is al negen jaar samen, maar niet zonder slag of stoot. Ze zijn zelfs even uit elkaar geweest. Deborah twijfelde aan de relatie en vroeg zich af of ‘dit’ het echt is. Ze heeft hierdoor het een en ander gedaan met een andere man. Maar niet alleen zij heeft een scheve schaats gereden, ook Koen is niet altijd trouw geweest. Tijd om te checken op Temptation Island 2021 of dit meant to be is. 

Bert en Delphine
Deplhine vertrouw Bert niet echt meer omdat hij vijf jaar gelezen met een ander heeft gezoend.  “Dat heeft mij zelf veel pijn gedaan en ik weet dat ik haar veel pijn heb gedaan. Daarom ben ik ook hier om mij te bewijzen.” Delphine heeft het vreemdgaan van Bert nog altijd geen plek gegeven en checkt vaak zijn telefoon. Alleen op stap gaan mag nog, al heeft Delphine zelfs dat liever niet. In Temptation Island 2021 komt ze er vast achter of hij echt te vertrouwen is. 

Bekijk het uitgebreide Temptation Island 2021 artikel voor meer informatie over de gebeurtenissen, de koppels en de verleiders

Beeld: RTL