Fashion

Back to school: TikTokkers geven je outfit inspiratie voor de eerste schooldag

Ga je binnenkort weer terug naar school na de zomervakantie? Dan kun je vast wel wat outfitinspiratie gebruiken. Deze Tiktokkers laten je zien wat je kunt dragen op de eerste schooldag, geïnspireerd op de fashiontrends voor het najaar van 2021. En daar zit vast een look bij voor jou!

Outfit inspiratie voor de eerste schooldag #1 – Een beetje preppy 
We zagen het al bij de fashiontrends voor het najaar, de preppy look is helemaal terug. Hou je daarvan? Dan is TikTokker Anastasia perfect om toe te voegen aan je TikTok-feed. Denk: nette pantalons, gebreide truien en mooie rokjes. We like!

View post on TikTok

Outfit inspiratie voor de eerste schooldag #2 – All natural 
Ook TikTokker Lauren Candy geeft heerlijke outfit inspiratie voor de eerste schooldag. Ze zorgt ervoor dat je outfits lekker comfi zijn maar ook fashionable. Ook houdt ze van neutrale tinten, zoals nudetinten en bruin. En dat levert een paar fijne looks op.

View post on TikTok

Outfit inspiratie voor de eerste schooldag #3 – Cute en sportief
Meer zin in een comfortabelere look? Je kunt natuurlijk ook voor cute en sportief gaan. Qua outfit inspiratie voor de eerste schooldag zit je bij deze TikTokker wel goed. Draag bijvoorbeeld een witte top met een blouse eroverheen en combineer ‘m met toffe gouden sieraden en sneakers. Klaar is je look!

View post on TikTok

Outfit inspiratie voor de eerste schooldag #4 – Kies jouw stijl
Het belangrijkste van een outfit op je eerste schooldag is dat je je er comfortabel in voelt. Dat je er jezelf in voelt. Kies daarom altijd kleren die bij jou en jouw stijl passen en doe je niet voor als iemand anders. Wedden dat je in no-time nieuwe vriendinnen maakt als je gewoon jezelf bent?

View post on TikTok

Bron: TikTokBeeld: iStock

Must reads 👀