Films & Series

Dit zijn 8 leuke feitjes over The Bold Type die je nog niet kent

Ook zo’n fan van The Bold Type? De Netflix serie waarin we vriendinnen Jane, Kat en Sutton volgen in New York is nog steeds super populair ook al is het laatste seizoen inmiddels geweest. Dit zijn 8 feitjes over The Bold Type die je als echte fan zeker wil weten.

1. De meiden zijn in het echt ook vriendinnen
Te lief: Jane, Kat en Sutton zijn in het echt ook vriendinnen. Ze hebben elkaar voor de eerste aflevering al ontmoet en sinds het opnemen van de serie zijn ze besties geworden. En nu hebben ze nog steeds een sterke vriendschap.

2. De serie speelt zich af in New York, maar werd opgenomen in Canada
Say what?! The Bold Type is een van de leukste series die zich afspelen in New York, maar schijn bedriegt. De serie is namelijk voor een groot deel opgenomen in Canada, namelijk in steden zoals Toronto en Montreal. Mind = blown!

3. The Bold Type werd in samenwerking met Cosmopolitan gemaakt
Wist je dat The Bold Type in samenwerking met fashionmagazine Cosmopolitian werd gemaakt? Editor-in-chief Joanne Coles van het bekende tijdschrift is zelfs de co-producer van The Bold Type. Om inspiratie op te doen mochten de actrices zelfs meekijken op de tijdschriftredactie van Cosmopolitan. Cool!

4. Sommige verhalen komen uit het echte leven (aka. Cosmopolitan)
Joanna Coles heeft nog meer invloed gehad op de serie, want qua verhalen zijn er ook dingen gebaseerd op het echte leven. Het leven op een tijdschriftredactie in NYC gaat namelijk niet over rozen en het feit dat Sutton maar liefst negen jaar assistent is, is daar zeker één van… 

5. Jane, Sutton en Kat vinden alle drie dezelfde scène het meest grappig
Je herinnert je vast wel de scène uit The Bold Type waarin Jane een yoni ei probeert en dat helemaal mislukt. Kat en Sutton moeten haar helpen om ‘m eruit te halen. Heel ongemakkelijk. De drie actrices vinden dat allemaal de meest grappige en memorabele scène van The Bold Type.

6. De seksscènes zijn niet zo steamy als je denkt
The Bold Type is een feministische serie en er wordt open gepraat over seks. Alleen volgens de actrices valt dat wel mee. De seksscènes zijn namelijk van a tot z gepland. “Everybody’s always like ‘what are [the sex scenes] like to shoot?’ and I’m like they’re very not sexual in nature because it’s like, ‘okay tilt your head that way,’ ‘can you put your nails on his back’, and it’s just not as sexy as it looks,” vertellen ze tegen Cosmopolitan UK.

7. Tijdens seizoen 5 werd er gefilmd met mondkapjes op
Je ziet er niets van in seizoen 5, maar op de set van The Bold Type werden er mondkapjes gedragen. Zelfs tijdens het zoenen in bepaalde scènes! We couldn’t have mouth-to-mouth contact so when we had to do scenes like that we were wearing a kind of prosthetic around our whole face that was basically like a mask,” vertelt Katie aka. Jane aan Cosmopolitan. 

8. Er komt misschien een film van The Bold Type 
Yes, goed nieuws! De actrices vertellen aan Cosmopolitan dat er gepraat wordt over een mogelijke film van The Bold Type. Wij hopen dat de film er zeker komt zodat we nog meer zien van Jane, Sutton en Kat! Maar nog even geduld… 

Bron: NSMBL, CosmopolitanBeeld: Bruno Press