Food

Smullen! M&M’s komt nu met de fudge browniesmaak in Nederland

Voor een lange tijd hebben we onze chocolade cravings moeten stillen met de M&M-smaken die we bijna ons hele leven al kennen – maakt niet uit, want chocolade is chocolade. Maar we waren toch stiekem wel een beetje jaloers op de smaak die in Amerika al een tijdje een grote hit is, namelijk de M&M Fudge Brownie. Maar our days of sadness zijn over want diezelfde smaak is nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar.

M&M’s Fudge Brownie in Nederland

Nogmaals, dit is geen droom. Twee van ‘s werelds beste chocoladesnacks hebben elkaar eindelijk in de armen gesloten en staan nu waarschijnlijk op plek één van ‘s werelds beste chocoladesnack.

Chewy chocolate

Aan de naam is in ieder geval niets gelogen. De M&M’s zijn gevuld met fudge brownie, met daar omheen het traditionele M&M-chocoladelaagje. En lekker zacht en chewy is deze fave ook nog eens. Wat wil je nog meer?

Limited edition

We snappen dat je je het liefst nú nog naar de supermarkt snelt om een zak (of acht) in te slaan. Onze tip is om dat ook zeker te doen, want helaas is deze M&M-smaak maar tijdelijk te verkrijgen in Nederland.

★ Zo maak je Tony’s Chocolonely karamel zeezout brownies
★ ZIEN: zo ziet de mooiste McDonald’s ter wereld er van binnen uit

Bron: flavorfav.comBeeld: iStock, Instagram