Lifestyle

Dit zijn de sterrenbeelden die het meeste én het minste geduld hebben

Geduld is een schone zaak, they say. Wifi die niet meewerkt, de persoon voor je loopt veel te langzaam en de rij bij de kassa is wel een beetje té lang… Maar of jij braaf geduldig kan zijn of al gauw je geduld verliest, heeft te maken met je sterrenbeeld. Rol je bij het minste of geringste al met je ogen – of ben jij een kei in keeping your cool?

sterrenbeelden geduldLees ook:
★ Deze sterrenbeelden zijn de állerleukste (toekomstige) tantes

Deze drie sterrenbeelden hebben het minste geduld

Voor sommige mensen is het gewoon wat lastiger om niet al te geïrriteerd te raken van bepaalde (kleine) dingen. Bij déze drie sterrenbeelden is dat vooral het geval.

Boogschutter (23 november tot 21 december)

Boogschutters zijn van nature erg gehecht aan hun vrijheid en zijn eigenlijk altijd in beweging. Stilzitten, niksen en vooral er niet op uit gaan zit niet in de vocabulaire van Boogschutters. Omdat avontuur erg belangrijk is voor dit sterrenbeeld is het soms erg lastig om geduldig te blijven.

Waterman (21 januari tot 22 februari)

Omdat de Watermannen onder ons intellectueel, vooruitstrevend en (een klein beetje) betweterig zijn, kan het zijn dat zij al snel hun geduld verliezen. Deze combinatie van drie eigenschappen kan af en toe zorgen voor een ietwat geïrriteerde situatie waardoor het voor dit teken wat meer moeite kost om geduld te blijven houden.

Ram (21 maart tot 20 april)

Ook voor de Ram is het moeilijk om geduldig te blijven. Wat in hun aard zit, is graag meteen resultaat willen zien. Daarnaast kunnen Ram tekens erg impulsief zijn en geduld hebben hoort daar niet bij. Actie ondernemen is iets wat ze graag doen en als iemand daar niet snel genoeg in meegaat, kan het voor de Ram erg lastig zijn om mee om te gaan.

Deze drie sterrenbeelden hebben het meeste geduld

Hoewel bovenstaande sterrenbeelden dus wat minder goed het hoofd koel kunnen houden, zijn deze drie sterrenbeelden juist heel goed in geduldig zijn én blijven.

Stier (21 april tot 20 mei)

De stier is één van de sterrenbeelden die heel geduldig zijn ingesteld. Genieten en praktisch denken is waar ze van houden. Mocht het zo zijn dat ze even moeten wachten en dus geduldig moeten zijn? Geen probleem, de Stier heeft daar totaal geen moeite mee.

Vissen (21 februari tot 20 maart)

Als er een sterrenbeeld is dat geduldig is, is het wel de Vissen. Dit is omdat ze graag opzoek gaan naar een achterliggende reden die het gedrag van hun medemens verklaren. Ze zijn erg empathisch ingesteld. Vissen ergeren zich niet snel en zullen dan ook altijd goed nadenken voor ze reageren op een situatie waarin er ongeduld veroorzaakt kan worden.

Steenbok (22 december tot 20 januari)

Ook Steenbokken lopen niet weg voor een potje geduldig zijn. De Steenbok verliest bijna nooit de controle en zal in een ongeduldige situatie dan ook opzoek gaan naar een nuttig alternatief. Zo blijven die ergernissen uit en maakt het dus eigenlijk niks uit als iets wat langer duurt dan normaal.

Lees ook:
★ Knuffelen met je lover? Deze sterrenbeelden zijn echte knuffelaars
★ In deze reality-serie hoor jij thuis volgens je sterrenbeeld

Bron: Flair.be, sterrenbeelden.nuBeeld: iStock