Films & Series

Eating With My Ex 2: Is Dennis écht vreemdgegaan tijdens zijn relatie met Olivia?

Sinds vorige week heeft Discovery+ een nieuw juicy programma: Eating With My Ex, waar bekende mensen een hapje gaan eten met hun ex. In de aflevering van vandaag is het de beurt aan exen Olivia en Dennis van Ex On The Beach Double Dutch. Ook Lesley Versprille gaat een hapje eten met haar ex. Drama alert in 3, 2, 1….

eating with my ex

Als je dacht dat Temptation Island of Ex On The Beach Double Dutch al een drama waren, think again. In ‘Eating With My Ex’ van Discovery+ gaan bekende mensen een hapje eten met hun ex waarbij ze terugblikken op hun stukgelopen relatie. Tijdens elke gang krijgen ze drie vragen op hun bord gepresenteerd. Bring the popcorn!

Dennis & Olivia van Ex On The Beach Double Dutch
Vanaf vandaag is de tweede aflevering van het programma Eating With My Ex: Going Dutch te zien op Discovery+. In deze aflevering is het de beurt aan Dennis en Olivia van Ex On The Beach: Double Dutch 2020. De twee beleefden tijdens de opnames van Ex On The Beach Double Dutch 2020 al veel romantische momenten, maar ook bij thuiskomst was het helemaal aan tussen de twee. En weer uit. Euhm… Als je het vreemdgaan gedrag van Dennis niet mee rekent, want hij hield er nog wat avontuurtjes op na. Olivia neemt hem ondanks dat toch regelmatig terug en dat zorgt ervoor dat de twee anderhalf jaar samen waren. Toch is het nu al een poosje écht over tussen de twee. De spanning is dus ook om te snijden als deze exen aanschuiven, want wat hebben ze weinig zin om elkaar weer te zien. Dit wordt smullen!

Lesley Versprille van Ex On The Beach Double Dutch
Ook Lesley, bekend van het laatste seizoen van Ex On The Beach, schuift aan tafel met haar ex Bradley. Zij krijgt van hem de confronterende vraag voorgeschoteld of het nodig was dat ‘ze zich zo moest misdragen’ op televisie. Wij zijn heel benieuwd hoe dit afloopt…

 

Wie doen er mee met ‘Eating With My Ex Going Dutch’?

In Eating With My Ex: Going Dutch doen onder andere Temptation Island-Damian en Shirley mee. Deze aflevering zag je vorige week. Ook Ex on the Beach Double Dutch-deelnemers Dennis en Olivia doen dus mee. Daarnaast schuiven Love Island-Raphaella en Mattheüs aan voor een ‘gezellig’ dinertje. Ook dineert Temptation Island-Sonny met zijn ex Jaleesa en heeft Lesley van Ex On The Beach Double Dutch dus een gesprek met haar ex Bradley. Married At First Sight-Chantal en haar ex Henk sluiten het rijtje af.

Beeld: Discovery+