Celebs

VIDEO: zoveel verdient EOBT-Lesley met Only Fans

In Ex On The Beach Double Dutch zie je regelmatig hoe druk de kandidaten in de weer zijn met hun lichaam. En met seks natuurlijk. Die combinatie vooral. Niet ook zo gek dus dat Lesley Versprille onlangs met Only Fans is begonnen. In een nieuwe YouTube video verklapt de babe hoeveel ze daarmee per maand verdient. 

Zoveel verdient Ex On The Beach Double Dutch Lesley met Only Fans

Lesley Versprille liet in Ex on the Beach Double Dutch al flink veel van zichzelf zien, dus is het niet heel gek dat ze dat op het medium OnlyFans is gaan doen, waar haar fans vetalen voor een abonnement op pikante foto’s en video’s. Inmiddels verdient zij goed op OnlyFans. In een nieuwe aflevering van NextLevel, op MTV. vertelt ze hierover. “Ik heb het er met mijn vader over gehad en die heeft gezegd: ‘Zolang je geen porno gaat maken, vind ik het goed.”

Mannen helpen met Only Fans
“Als ik echt seksuele handelingen zou doen, daar zou ‘ie niet blij mee zijn. Maar dat zou ik nooit doen. “Ik vind het wel leuk om mannen te helpen. Dat klinkt nu heel stom, maar er zijn best wel wat mannen die geen aandacht krijgen van vrouwen en geen seks kunnen krijgen. Op die manier help je hen wel, door af en toe een gesprekje te voeren zodat ze het idee hebben dat een foto speciaal voor hen gemaakt is.” Aan OnlyFans verdient ze nu 5000 euro per maand. “Dat is heel veel. Het is eigenlijk niet normaal.”

Beeld: RTL

Must reads 👀