Lifestyle

Déze sterrenbeelden matchen het best bij jou in een vriendschap

Altijd al willen weten of jij en je bestie écht zo goed bij elkaar passen als iedereen zegt? Je kunt nu gedag zeggen tegen alle compatibiliteitstesten van vroeger, want het enige wat je hoeft te doen is jullie sterrenbeelden met elkaar te vergelijken. 

Dit zeggen de sterren over jouw vriendschappen

We hoeven je waarschijnlijk al lang niet meer te vertellen dat sterrenbeelden veel zeggen over karaktertrekken, visies en hoe iemand met anderen om gaat. Logisch dus ook dat sommige tekens beter met elkaar matchen dan andere. Dit is wat de sterren zeggen over jouw vriendschappen.

sterrenbeelden vriendschappen
Lees ook:
Met dit sterrenbeeld kun je beter niét daten volgens jouw sterrenbeeld


Ram (21 maart tot 19 april)

Als Ram ben je vaak een voorbeeld voor velen waardoor mensen graag naar je toe gaan. Daarnaast ben je ook nog eens heel erg sociaal en maakt je makkelijk vrienden. Toch zijn er een paar sterrenbeelden die het best bij jou passen voor langdurige vriendschappen.

De beste matches voor de Ram: Stier, Ram, Waterman, Leeuw en Weegschaal.


Stier (20 april tot 20 mei)

Stieren vinden vriendschappen ontzettend belangrijk, ook al is het voor dit teken soms lastig om zich volledig te geven aan het begin van een vriendschap. Eenmaal wat verder in de relatie gaan alle stoppen er af en blijft de Stier voor altijd een goede vriend.

De beste matches voor de Stier: Steenbok, Vissen, Kreeft en Maagd.


Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Tweelingen kunnen eigenlijk met iedereen goed opschieten. Dit teken is net als de Ram heel sociaal en kunnen goed naar anderen luisteren.

De beste matches voor de Tweelingen: Ram, Weegschaal, Waterman en Leeuw.


Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Net als de Stier kijkt de Kreeft vaak een beetje de kat uit de boom. Je zal zelf niet snel op pad gaan om te zoeken naar nieuwe vrienden, maar wanneer je je hart hebt geopend voor iemand, blijf je loyaal en ben je een van de beste vrienden die iemand zich maar kan wensen.

De beste matches voor de Kreeft: Stier, Maagd, Schorpioen en Vissen.​


Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Leeuwen staan graag in de spotlights en zo ook in een vriendschap. Als Leeuw wil je graag dat je geaccepteerd wordt zoals je bent en heb je een sterk karakter, waar sommige mensen soms moeite mee hebben. Maar gelukkig heb je als Leeuw maar een paar echte vrienden nodig.

De beste matches voor de Leeuw: Tweelingen, Ram, Boogschutter en Weegschaal.


Maagd (23 augustus tot 22 september)

Maagden zijn een kei in het behouden van rust. Jouw vrienden vinden je dan ook hun rots in de branding en ondanks dat dat een hele mooie eigenschap is, vind je het soms toch lastig om dat zelf zo te voelen. Je bent namelijk best wel verlegen en laat liever anderen het woord doen.

De beste matches voor de Maagd: Kreeft, Schorpioen, Stier en Steenbok.


Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Weegschalen houden niet van alleen zijn en omringen zich het liefst met zoveel mogelijk mensen. In jouw vriendenkring heb je vaak een adviserende rol, waardoor mensen met problemen vaak naar jou toe komen.

De beste matches voor de Weegschaal: Boogschutter, Tweelingen en Waterman.


Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Als Schorpioen ben je graag op jezelf en kun je je prima in je eentje vermaken. Vrienden zijn wel aanwezig in een klein clubje, maar vaak nogal oppervlakkig en dat vind jij helemaal prima. Toch staat jouw deur staat altijd open voor deze mensen en ben je ontzettend betrouwbaar.

De beste matches voor de Schorpioen: Maagd, Steenbok, Kreeft en Vissen.


Boogschutter (22 november tot 21 december)

Boogschutters zijn als vrienden heel gewild. Charming, behulpzaam en elegant zijn karaktertrekken die bij jou passen en je houdt altijd rekening met een ander. Dat is wat jou een goede vriend maakt, soms ten koste van jezelf.

De beste matches voor de Boogschutter: Weegschaal, Waterman, Leeuw en Ram.


Steenbok (22 december tot 19 januari)

We zouden in principe elke sterrenbeeld hier kunnen neerzetten want voor de Steenbok zijn vriendschappen megabelangrijk. Je hebt het liefst stabiele, lange en gezellige vriendschappen en dat is waarom veel mensen ook vrienden met je willen zijn.

De beste matches voor de Steenbok: Schorpioen, Stier, Vissen en Maagd.


Waterman (20 januari tot 18 februari)

Intens is een goed woord om een vriendschap met een Waterman te omschrijven. Dit teken vindt het moeilijk om zich te hechten aan mensen, maar wanneer iemand die muur doorbreekt zit het voor altijd goed.

De beste matches voor de Waterman: Weegschaal, Ram, Tweelingen, Boogschutter.


Vissen (19 februari tot 20 maart)

Ook Vissen zijn goede luisteraars en je trekt graag dezelfde soort mensen aan. Mensen die jou ook een luisterend oor kunnen bieden als je dat nodig hebt.

De beste matches voor de Vissen: Steenbok, Stier, Kreeft, Schorpioen.

Lees ook:
Deze sterrenbeelden horen bij de allerliefste personen
Knuffelen met je lover? Deze sterrenbeelden zijn echte knuffelaars

Bron: 100pmagazine.nl, ze.nlBeeld: iStock