News

VIDEO: EOTB-Dusty vertelt nu hoe het met hem gaat

Dusty Taconis uit Ex On The Beach Double Dutch kreeg meer dan een maand geleden een zwaar scoorter ongeluk waarbij hij in coma raakte. Imiddels gaat het nog een stukje beter met Dusty. Aan FawryNotSawry in de nieuwe Roddelloog vertelt hij hoe het nu met hem gaat.

Twee weken geleden kwam het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat Dusty van Ex On The Beach Double Dutch een zwaar ongeluk had gehad. Na een feestje op het strand met onder andere oud Temptation Island-deelnemer Sonny Lorenzo (remember ‘Purpoos Sonny’?) reed hij op de scooter terug, maar het ging gruwelijk mis. Dusty werd zwaargewond afgevoerd en raakte in coma. Gelukkig gaat het inmiddels beter, zo liet de familie weten. Dusty is al een poosje weer wakker en kan ook praten. FawryNotSawry belde hem op in het revalidatiecentrum om te vragen hoe het nu met hem gaat. 

Tegen een paaltje geklapt
“Ik heb op het randje gelegen om te overleven. Het is de vraag of ik nog 100 procent de oude ga worden. Ik kan nu nog niet schrijven en typen, maar ook lezen vind ik nog lastig. Maar ik merk wel dat het steeds iets beter gaat. Verder heb ik een vlek in mijn oog.” Over het ongeluk zelf vertelt hij dat hij toen hij op de scooter zat te horen kreeg dat er mensen gevallen waren. Die wilde hij gaan helpen, maar toen kwam hij zelf ten val. Hij raakte een stoep, waarna hij met de scooter omviel en met zijn hoofd tegen een paaltje aan klapte.

Je hoort het hele gesprek in de video hieronder. 

Beeld: RTL