Food

Weekenddrankje: zo maak je de whipped lemonade

Zin in een fris zomers drankje? Hallo whipped lemonade! Deze limonade is populair op TikTok en wij hebben het recept voor je. Zo maak je namelijk je eigen whipped lemonade (en dat is helemaal niet zo moeilijk)

Hallo nieuw Tiktok-drankje: dit is de whipped lemonade

We hadden al iced biscoff lattes en de iced nutella latte. En misschien ken je zelfs de populaire dalgona koffie nog wel van twee jaar geleden! Nu is er weer een nieuw populair drankje op TikTok. Dit keer geen ijskoffie, maar limonade. En wel een hele speciale. Whipped lemonade is namelijk een limonade met een fluffy twist en het smaakt naar citroen. Perfect voor als je niet zo van ijskoffie houdt, maar toch een lekker drankje wilt proberen deze zomer. Zo maak je deze whipped lemonade.

Zo maak je whipped lemonade

Dit heb je nodig
♥ gecondendeerde melk
♥ sap van 1 citroen
♥ IJsblokjes
♥ citroenschijfje

Zo maak je de whipped lemonade

1. Snijd de citroen doormidden. Knijp een halve citroen uit in een glas, de andere helft kun je in plakjes snijden voor de decoratie.
2. Doe twee eetlepels gecondenseerde melk bij het citroensap in het glas en vul aan met water. Zorg dat je alles goed met elkaar mengt, het liefst doe je het zelfs even in de blender.
3. Vul een glas met ijsblokjes en schenk je whipped lemonade in. Decoreer met een schrijfje citroen en doe er eventueel nog wat slagroom op.

@sweetshoots

Fabulous! 😊 ##Myfoodie ##Tiktokguru ##whippedlemonade ##sweetshoots ##foodtiktok ##lemonade ##easyrecipe ##iflifegivesyoulemonsmakelemonade ##fyp

♬ Honey Bee – Zee Avi

 
Beeld: iStock