Lifestyle

Marieke is klaar met mannen en gaat nu met een boom trouwen: “De seks is fantastisch”

Als jij ook helemaal klaar bent met online dating of die ene leukerd maar niet in real life tegen komt, dan wordt het misschien tijd om het over een andere boeg te gooien. De Engelse Emma McCabe dacht daar in ieder geval net zo over. Ze heeft nu een intieme relatie met Tim, een boom. Zij en Tim gaan zelfs trouwen.

Nee, we maken echt geen grapje. Emma vertelt in een interview met Closer Magazine dat haar gevoelens voor boom Tim oprecht zijn. “Ik houd van het huid-op-schorscontact, wat me een aangenamere pijnsensatie geeft, en het gevoel van zijn bladeren tegen mijn huid doet me tintelen. Ik heb elke week seks met hem – het is de beste die ik ooit heb gehad!”

Seks met een boom, hoe werkt dat dan? Gelukkig legt Emma het in geuren en kleuren uit: “Hij vervult mijn emotionele en seksuele behoeften. Ik kom tot een orgasme door naakt tegen de schors te wrijven.” Emma vertelde over een bijzondere nacht met Tim: “Ik deed m’n topje uit en wreef met m’n borsten tegen Tims stam tot ik klaarkwam.” Au, het móét toch pijn doen? 

Trouwen

Hoe zou jouw familie reageren als je zou ‘thuiskomen’ met een boom? Jep, de familie van Emma was volgens haar “in shock” over haar nieuwe liefde, maar ze steunen haar nog steeds. “Mijn familie weet hoeveel Tim voor me betekent.”

Emma is bloedserieus over haar relatie met de boom. Andere mannen kunnen niet tippen aan Tim. Ook andere bomen niet trouwens. Emma: “Ik kijk naar andere bomen, maar raak ze niet aan. Ik zou Tim nooit bedriegen.”

De Engelse zou het liefst in het huwelijksbootje stappen met Tim. “Het zou een rustige ceremonie met familie worden. Mensen kunnen me veroordelen, maar Tim maakt me gelukkiger dan welke man ook.”