News

What?! Keanu van Ex On The Beach en Temptation-Megan zijn aan het daten

Het liefdesleven van Megan Desaever uit Temptation Island 2019 is stormachtig. Schreven we eerder dat ze weer samen was met verleider Joshua, laatst was de Vlaamse weer samen met een andere hottie. Maar the story continues, want nu is ze hand in hand gespot met niemand minder dan Keanu van Ex On The Beach Double Dutch! 

Keanu van Ex On The Beach en Temptation-Megan hand in hand gespot

Oh oh, het liefdesleven van Megan uit een eerder seizoen van Temptation Island is amper bij te houden. Spotten we haar op oudejaarsavond nog met oud-verleider Joshua, had ze het daarna al vrij snel hartstikke gezellig met een ander in Dubai. ‘Koekeroend’-Megan bleek met hem een relatie te hebben, maar nu is ze gespot met Keanu van Ex On The Beach Double Dutch! Die zagen wij even niet aankomen. 

Keanu kennen we vooral van zijn stormachtige deelname aan Ex On The Beach Double Dutch. Hij zette daarin behoorlijk de bloemetjes buiten, onder andere met Leslie en Imke. Remember het kwarter nog? Maar nu lijkt het erop dat hij wel eens van de markt zou kunnen zijn, met Megan Desaever uit Temptation Island dus. De twee hebben zelfs al matching tattoos!

Tattoos van Megan en Keanu
Op de Instagram-pagina van een vriend van Keanu, Diaz Pena, spotte LoveReality namelijk dat Keanu een hartje op zijn bovenarm heeft laten tatoeëren. Ook Megan deed dit dus. Maar dat niet alleen, ze zijn ook hand in hand gespot! Wij zijn benieuwd hoe lang het duurt voor ze het officieel maken…

View post on Instagram