Lifestyle

Ben jij toe aan een nieuwe Samsung smartphone? Dan is de Galaxy Fold 3 misschien wel wat voor jou

Voor het gemiddelde meisje is het inmiddels een hele belangrijke keuze in haar leven: een telefoon kiezen die minimaal de komende twee jaar een steun en toeverlaat is. Ben jij een Samsung Galaxy fan, maar weet je nog niet zeker wat je kunt verwachten en of dit het nieuwe model wel iets voor jou is? Girlscene to the rescue, want wij vertellen je vandaag waarom de Samsung Galaxy Fold 3 jouw nieuwe telefoon wordt.

De Galaxy Note-serie van Samsung is hartstikke handig als jij het prettig vindt om echt alles met je telefoon te doen. Deze smartphone heeft een super groot en scherp beeldscherm, waardoor ‘ie overal voor inzetbaar is. Ben jij een Galaxy Note-fan, dan wacht je misschien wel met smart op de nieuwe versie van deze telefoon als je je abonnement weer mag verlegen! Normaal gesproken komt de fabrikant elk najaar wel met een nieuwe variant van deze pretty en handige Galaxy Note-serie, maar dit jaar pakken ze het anders aan. Rumour has it dat er namelijk helemaal geen nieuwe Note 21 komt! Volgens Ice Universe, een website die altijd alles weet over de laatste Samsung-geruchten, doet Samsung het namelijk dit keer helemaal anders. Wat we wel kunnen verwachten? Er wordt veel gesproken over de komst van nieuwe vouwbare Samsungs; een opvolger voor de Galaxy Z Flip en Galaxy Z Fold 2.

Wat we inmiddels bijna zeker weten is dat op 11 augustus 2021 de Samsung Galaxy Fold 3 verschijnt. Twijfel je erover of deze telefoon iets voor jou is? Wij zetten alles wat je wil weten over de Samsung Galaxy Fold 3 voor je op een rijtje, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken. 

1. De camera is hun beste werk tot nu toe.
De drie camera’s achterop de Samsung Galaxy Fold 3 moeten zorgen voor amazing plaatjes. Hiervoor hebben de makers drie sensoren van 12 megapixels ingebouwd. Het gaat om een groothoeklens, een ultragroothoeklens en een telelens waarmee je twee keer optisch kan zoomen, zónder kwaliteitsverlies. Insane.

2. Het is de beste selfiecamera tot nu toe
Samsung heeft dus dit keer heel veel aandacht besteed aan de camera van deze nieuwe Galaxy telefoon en dat is fijn voor alle meiden die graag selfies maken. Wij allemaal dus 😉 De selfiecamera zit namelijk in het beeldscherm, waardoor hij tot 40% meer licht doorlaat voor heldere foto’s en meer details. De frontcamera is hiermee dus beter dan ooit, waardoor je nog mooiere selfies schiet.

3. Je kunt ook ‘s avonds pretty foto’s maken
Als jij net zoals wij 24/7 in de weer bent met foto’s en video’s maken, heb je een telefoon nodig die bij jouw leven past en ook ‘s avonds mooie foto’s maakt. Want eerlijk is eerlijk: als het licht is maakt zo’n beetje iedere telefoon een mooie foto. Een telefoon is pas écht goed als hij ook ‘s avonds de perfecte pictures maakt. Met de Samsung Galaxy Fold 3 zit dat wel snor.

4. Bewerkingsapps zijn verleden tijd
Met de Samsung Galaxy Fold 3 op zak heb je eigenlijk nog nauwelijks bewerkingsapps nodig voor je los kunt met je Insta feed. Er zitten namelijk een aantal handige apps ingebouwd die je direct kunt gebruiken.

5. De fysieke knoppen op de Samsung Galaxy Fold 3 worden vervangen door gebarenbediening
Dit punt is nog niet helemaal zeker, maar het sterke vermoeden is wel dat Samsung ervoor gaat zorgen dat door simpele veeg- en tikbewegingen je het toestel kan bedienen. Je kan dan zelf precies instellen hoe je dit wil hebben. Handig!

6. Het scherm van de Samsung Galaxy Fold 3 wordt vergroot naar 6,2 inch
Niet alleen kan je met de camera dus geweldige lichte foto’s schieten, ook krijgt de telefoon een langwerpig en smal 6.2 inch scherm. Als je hier niet op je gemakje eindeloos op Insta kunt scrollen of video’s kunt kijken, weten wij het ook niet meer.

7. Een spatwaterdicht scherm 
Last but not least wijst alles erop dat het nieuwste speeltje van Samsung spatwaterdicht wordt. Dankzij de toevoeging van sterk Ultra Thin Glass moet het ook een optie gaan zijn om de Z Fold 3 met S Pen te bedienen. Perfect dus als je toch erg gehecht was aan de Samsung Galaxy Note.

Wanneer kunnen we de Samsung Galaxy Fold 3 verwachten?
Wanneer we dit nieuwste exemplaar kunnen verwachten is nog niet bekend. Gossip says dat dit halverwege augustus is! We keep you updated als we meer weten.