Lifestyle

Ben jij een echte ijdeltuit? Dan herken jij deze 10 dingen sowieso

Sta jij urenlang voor de spiegel en vind jij het belangrijk dat je er tip top uitziet? Dan ben jij vast heel ijdel! Speciaal voor de echte ijdeltuiten onder ons hebben wij een lijstje met super herkenbare dingen gemaakt. Hoeveel herken jij er?

Niets is leuker dan een middagje tutten. Make-up, haar en natuurlijk de perfecte outfit zorgen ervoor dat jij helemaal on fleek het huis verlaat. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij misschien een tikje ijdel en herken jij vast deze 10 situaties!

1. Je kijkt vaak in de spiegel

Als er een mogelijheid is kijk jij even in de spiegel. ‘Zit alles nog goed?’ Zo niet dan moet jij echt even je haar fixen voordat je verder loopt.

2. Je vindt uiterlijk belangrijk

Natuurlijk is uiterlijk niet alles, maar het is wel een visitekaartje. Daarom vind jij het belangrijk dat je er verzorgd en mooi uitziet. 

3. Je vindt het leuk om te tutten

Jij vermaakt je wel voor de spiegel. Je vindt het super leuk om verschillende outfits proberen met andere make-up looks. Love it!

via GIPHY

4. Jij gaat niet zonder make-up de deur uit

Zonder make-up voel jij je naakt en daarom ga je niet naar buiten zonder een klein poedertje. Dat blotebillengezicht van jou hoeft niemand te zien!

5. Overal is over nagedacht

Jij zou nooit een outfit bij elkaar rapen. Over elke outfit die jij aantrekt is heel goed nagedacht. Zelfs als je een joggingsbroek aandoet!

6. Jij haat het als iemand de zelfde outfit aan heeft als jij

Speciaal voor dat feestje heb je de perfecte outfit uitgezocht en dan zie je dat iemand anders precies het zelfde aan heeft… Dit klinkt voor jou als een nachtmerrie!

via GIPHY

7. Getagte foto’s worden gekeurd

Heeft iemand jou getagt in een foto? Dan wil jij zo snel mogelijk even checken hoe je erop staat. Als het een lelijke foto is wil jij je tag zo snel mogelijk verwijderen!

8. Jij maakt veel selfies

Daarentegen maak jij wel veel foto’s van jezelf, maar alleen de mooie plaatjes komen online. Jouw fotorol staat vol met foto’s van jezelf, oeps…

9. Jouw Instagramprofiel zit er perfect uit

Door al deze mooie selfies ziet jouw Instagramprofiel er prachtig uit. Er is geen lelijke foto te spotten op jouw profiel!

10. Shoppen is jouw grootste hobby

Jij vindt het heerlijk om verschillende outfits te passen in een winkel. Ook ben jij niet weg te slaan bij de Douglas of de Mac. Stiekem is shoppen gewoon jou grootste hobby!

via GIPHY

Lees ook:
– Heb jij altijd korte relaties? Dan ben je waarschijnlijk te knap
Oh! Deze dingen doen we allemaal maar willen we meestal niet toegeven
– Dit iPhone-trucje om je foto’s mee te bewerken gaat viral op TikTok (en het maakt je foto’s perfect!)

 

Beeld: istock