News

Zo scoor jij vandaag een gratis MAC lipstick

Lipstick lovers opgelet! Het is vandaag National Lipstick Day en dat is super goed nieuws voor als jij net als wij groot fan bent van M•A•C Cosmetics. Vandaag, 29 juli, kun je namelijk zowel online als in de winkel een gratis (!) lipstick scoren in je favoriete kleur en wij leggen je uit hoe je dat doet. 

National Lipstick Day: zo scoor jij vandaag een gratis MAC lipstick

Ruby Woo, Velvet Teddy, Lady danger of Mehr. Wat is jouw favoriete lipstickkleur van M.A.C? Wij kunnen niet kiezen… Het is jouw lucky week, want vandaag (donderdag 29 juli) is het namelijk Lipstick Day en dat viert M.A.C. met een heel toffe actie. 

Velvet Teddy
Gelukkig hebben wij nu een nieuw excuus om een lipstick te scoren bij onze favoriete make-upwinkel. Als MAC iets doet, pakken ze het natuurlijk altijd groot aan. OMG. Op 29 juli krijg je bij alle M.A.C Cosmetics stores en in de online M.A.C-store een cadeautje. Bij een aankoopbedrag van 20 euro ontvang je een gratis full size lipstick in de pretty nude kleur Velvet Teddy. Dat is niet alles. Van 26 tot en met 31 juli krijg je bij de Bijenkorf bij aankoop van minimaal €39 aan M.A.C producten de full-size matte lipstick in kleur Mehr. Dit is ook een wat nude kleur met een roze teint.

Let op dames: OP = OP en het is uiteraard de bedoeling dat er maar één stuk per persoon mag worden weggegeven. Succes met shoppen!