Lifestyle

Instagram VS reality: deze vader photoshopt zijn kinderen in de meest hilarische situaties


We weten natuurlijk dat niet alle foto’s op Instagram realistisch zijn (hallo Instagram vs reality), maar deze Vlaamse vader doet daar nog een schepje bovenop. Hij photoshopt zijn twee kinderen namelijk in de meest hilarische situaties. Van zijn kleine babydochtertje die wordt meegenomen door een zeemeeuw tot een grappige AliExpress-yardsale. Dit zijn de leukste foto’s van @onadventurewithdad.

Altijd goed op de kids letten!
Als je kinderen hebt is het niet altijd makkelijk om een perfecte Instagramfoto te maken. Maar Vlaamse vader Kenny Deuss weet ondanks dat een perfecte photoshop te maken!


Dit is inderdaad een adventure with dad
Deze vader doet zijn naam wel eer aan. Als dit geen adventure with dad is, weten wij het ook niet meer! 


Laat een bank overvallen maar aan hen over
La Casa de Papel is er niets bij! Dat bank overvallen kun je gerust aan dit iconische duo overlaten. πŸ˜‰ Komt helemaal goed.


Ook op een kinderfeestje is het opletten geblazen
Ben je cadeautjes aan het uitpakken met je ene kind of aan het genieten van een lekkere taart (hallo taart recepten!), vliegt opeens je baby weg. Misschien toch geen ballonnen de volgende keer… 


Opruimen met deze Vlaamse vader is altijd een feestje
Deze foto moet ook absoluut in dit Instagram vs reality-lijstje. Want als je dacht dat deze vader alleen wilde avonturen beleefde, heeft het mis. Ook schoonmaken is altijd een feestje met deze Vlaamse vader.


Er moet ook geld worden verdiend
Ook de kinderen moeten geld in het laatje brengen. Alix, een van de kinderen van deze photoshoppende vader, doet dat alleen op een wel heel bijzondere manier. AliExpress move over, hier is AlixExpress!

Beeld: iStock, Adventure With Dad