News

FOTO: zo ziet Elize van Oh Oh Cherso er nu uit

Heb jij vroeger ook gierend gekeken naar de Haagse jongeren die Cherso op z’n kop zetten? Dan ken je vast Elize nog wel. Met haar blonde lokken en ontwapende gezichtje zorgde ze voor hilarische tv-fragmenten. Inmiddels is de babe geen party animal meer en heeft ze zelfs een heel lief gezinnetje.

FOTO: zo ziet Elize van Oh Oh Cherso er nu uit

In Oh Oh Cherso kon je Elize herkennen aan de lange geverfde blonde lokken, zonnebankbruine huidje, dunne wenkbrauwen en lichte lipgloss met donkere lipliner. Oh, en vergeet de oorbel niet met één bloem. Inmiddels ziet Elize Struuk er behoorlijk anders uit. Grazia zocht uit hoe het nu met haar gaat.

Oh Oh Cherso

Een dikke tien jaar tien jaar geleden zagen we Oh Oh Cherso op televisie. De oerdomme uitspraken van Barbie, de flauwe grappen van Joey en Jokertje die je nooit kon verstaan omdat hij zo snel praatte. Oh Oh Cherso was een onvergetelijk programma dat we nog altijd als guilty pleasure missen. Het programma rondom de feestende Hagenezen was een waar feestje om te zien, right? Samantha ‘Barbie’ de Jong is nog steeds behoorlijk veel in the picture en dan met name om haar bizarre tattoos en heftige liefdesleven. Bibi Breijman kennen we ook nog steeds, want zij is inmiddels zangeres, YouTuber, maar vooral ook mommy van een dochtertje. maar van kandidaat Elize, de enige Oh Oh Cherso-ster zonder bijnaam, horen we weinig.

Oh Oh Cherso-Elize de vlogger

Na haar deelname aan Oh Oh Cherso was Elize even klaar met de camera’s, maar niet voor lang, want al snel begon ze met vloggen. Vijf jaar later doet ze dat nog steeds met heel veel plezier, zo is te zien op haar YouTube-kanaal. Hoewel ze al een tijdje niet meer op televisie te zien is, lijkt Elize dat wel weer leuk. “Het zou me nog steeds leuk lijken om iets op televisie te doen. In een meer volwassen rol, maar ik had Oh Oh Cherso voor geen goud willen missen.”

Elize van Oh Oh Cherso als getrouwde moeder

Met haar carrière zit het dus wel goed. Daarnaast trouwde ze vijf jaar geleden met haar lover Bats, die ze in het uitgaansleven ontmoette. Hun liefde werd in 2018 bekroond met de geboorte van hun zoontje Dirk. “Vanaf het moment dat de vonk oversloeg, zijn we onafscheidelijk. En dat is maar goed ook, want het leven als moeder vond ik vooral de eerste twee jaren best pittig. Het ene moment sta je in de schijnwerpers, het volgende moment doe je er niet meer toe. Pas sinds dit jaar eigenlijk heb ik het gevoel soms dat ik weer wat meer aan mezelf toekom.”

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: Grazia