News

Nick van Love Island heeft een super knappe nieuwe vriendin

De knappe Nick van Volen verliet Love Island met Alicia, maar kort daarna bleken de twee toch niet voor elkaar gemaakt te zijn. Ze beëindigden hun relatie en hierna gingen al snel geruchten rond dat Nick het wel erg gezellig zou hebben met mede-Islander Lisa. Vlak daarna werd hij gespot met Temptation Island-verleidster Lie Meurs, maar nu heeft hij weer een andere lover.

De knappe vriendin van Nick van Love Island 

Het is inmiddels al weer een poosje geleden dat we konden genieten van de looks van Nick van Volen in Love Island. Tijdens Love Island ging Nick een tijdje met Alicia, maar dat liep al snel stuk. Daarover zei Nick toen: “Of ik blij ben dat het over is met Alicia? Dat niet, maar we kwamen er samen achter dat we niet echt voor elkaar gemaakt waren. Onze levens verschillen heel erg, ik ben ‘s nachts aan het werk en zij overdag. We konden elkaar dus gewoon niet vaak genoeg zien.”

Na Alicia heeft Nick van Volen een poosje met verschillende vrouwen gedate, waaronder Lie Meurs, maar nu is het tijd voor een hele serieuze relatie. De Love Island-hottie is namelijk Insta official! Nick bevestigt namelijk zijn relatie met de knappe Isabel, een blonde babe uit Amsterdam. Op haar Insta page zien we dat zij gek is op sporten. Ook reist ze de hele wereld over.