Lifestyle

Big willy: 4 vrouwen over seks met een grootgeschapen vent


Je kan een vent nog zo leuk of aantrekkelijk vinden, het is nog maar de vraag wat je aantreft als je met ‘m tussen de lakens duikt. Natuurlijk gaat goede seks echt niet om het formaat, maar het speelt wel een rol. Onze collega’s van Ze.nl vroegen hun lezeressen naar ervaringen met een groot geschapen kerel… lees en huiver. 


Lisa (30): “Ik wist niet wat ik zag toen hij zijn broek uittrok. Hij had een prachtig lichaam, maar zijn penis bungelde zo ongeveer als een derde been! Ik had die avond al flink wat gedronken en was behoorlijk opgewonden, en ging er dus voor. Dat heb ik de volgende dag geweten: ik kon amper zitten! Hij wilde daarna nog een keer afspreken, maar ik heb de boot afgehouden. Het deed mij te veel pijn.”


Marjet (32): “Opgewonden werd ik van die grote bobbel in zijn broek, maar toen zijn broek uitging moest ik even slikken. Hij had me al gewaarschuwd dat hij groot geschapen was, maar dit was echt next level. Met een paar ademhalingsoefeningen en wat aanmoedigende woorden van de beste man loodste hij me door de beurt. Maar omdat ik zo gefocust was op dat het zou lukken, kon ik er maar weinig van genieten. Ik lachte hem bijna uit toen hij voorstelde om het anaal te doen. Eh, wat denk je zelf? We hebben het daarna nog een paar keer gedaan, uiteindelijk werd het niets. En misschien maar beter ook.”


Annefleur (28): “Te groot? Wat is te groot? Mij kan het niet groot genoeg zijn! Alhoewel… het moet natuurlijk niet pijn gaan doen. Maar tot nu toe was de beste seks die ik had altijd met iemand die fors geschapen was. Of zou ik gewoon verkeerd vergelijkingsmateriaal hebben?”


Fiona (33): “Mijn man heeft een vrij kleine penis. Het maakte mij nooit uit, ik was tot voor kort verder nooit met een andere man geweest. Maar ik merkte de laatste tijd dat ik behoefte had aan een groter formaat. Vreselijk, maar ik ben nog niet zo lang geleden met een andere man naar bed geweest. Gewoon, om eens te voelen hoe dát was. Heel eerlijk, het was fijn, maar ik kwam ook tot de conclusie dat formaat echt niet zoveel uitmaakt. Mijn man is hartstikke goed in bed, ook met zijn kleine piemel. Aan de ene kant voel ik me schuldig, aan de andere kant ben ik toch blij dat ik nu eens iemand anders heb gehad in plaats van mijn man. Als hij er maar niet achterkomt, het zou zijn hart breken…”

Beeld: iStock