Lifestyle

13 Herkenbare momenten als je met het vliegtuig op vakantie gaat

Vliegen, de ene vindt het geweldig en de ander vindt het verschrikkelijk. Toch brengt een vliegvakantie altijd een aantal typische momenten met zich mee. Ga jij regelmatig op vakantie met het vliegtuig? Dan herken jij deze momenten sowieso!

Herkenbare momenten als je op vliegvakantie gaat

Ga jij regelmatig op vakantie met het vliegtuig? Dan ga jij deze typische momenten sowieso herkennen. Van de tijdsdruk tot het eten en de vervelende mensen in het vliegtuig.

1. De stress bij de douane

Vooral als je terug reist van een buitenlandse luchthaven is dit verschrikkelijk. Je weet dat je niets illegaals bij je hebt. Toch zweet jij je helemaal kapot!

2. Veel te vroeg

Jij wil altijd 100% zeker weten dat je op tijd bent. Daarom kom je altijd veel te vroeg. Dan zit jij je weer te vervelen in de lounge.

3. Het eten

Natuurlijk wil je altijd een kleine snack voordat je gaat boarden. Maar de snacks op de luchthaven zijn belachelijk duur. Wil je een broodje met kaas? Dan betaal je zo 7 euro!

via GIPHY

4. Duty free shoppen

Het scheelt (bijna) niets, maar toch wil jij even rondneuzen in de duty free winkels. Ineens twijfel jij of je die dure parfum wil omdat je 5% korting krijgt.

5. Verdwalen op de luchthaven

Ben jij geland op een luchthaven die je totaal niet kent? Dan is het altijd één groot doolhof! Vooral als de borden niet duidelijk zijn.

6. Boarden

Heb jij dan eindelijk je gate gevonden? Dan kan je gaan boarden. Tijdens het boarden zijn er twee soorten mensen. De ene blijft zo lang mogelijk zitten en de ander wil zo snel mogelijk het vliegtuig in. Welke ben jij?

via GIPHY

7. Vliegtuigkriebels

Als je dan in het vliegtuig zit begint het toch wel spannend te worden. Over een paar uurtjes lig jij lekker in de zon!

8. Je oren zitten dicht

Tijdens het opstijgen en dalen gaan jouw oren gelijk dicht zitten. Annoying!

9. Je medepassagiers

Je zit met meer mensen in een vliegtuig en jij kan het niet laten om even rond te kijken. Zit er eyecandy tussen of zit er een vervelend kind in de buurt?

via GIPHY

10. Het uitzicht

Het uitzicht vanuit de lucht is prachtig! Vooral als je boven een grote stad vliegt.

11. Het eten

Krijg je eten in het vliegtuig? Dan is dit vaak een soort prutje van vlees, groenten en rijst.

12. De kou

De temperatuur in het vliegtuig is nooit helemaal lekker. Het is altijd net iets te koud of net te warm.

13. De aankomst

Ben je geland? Dan komt het moment dat je het vliegtuig uit kan. Dit is het beste gevoel ever. Je loopt het vliegtuig uit en voelt gelijk de zon op je gezicht. Jij bent helemaal klaar voor je vacay!

via GIPHY

Beeld: istock