Beauty

Wat zijn de sieraden trends voor het najaar en de winter van 2021/2022?

Sieraden maken iedere outfit helemaal af. Daarom gaan veel vrouwen nooit zonder sieraden de deur uit. Het is dus niet zo gek dat het aanbod sieraden erg groot is en daarnaast ook van seizoen tot seizoen wisselt. Om deze reden is het vaak lastig kiezen… Heb jij hier ook last van? In dit artikel zetten we alle herfst/wintertrends van 2021/2022 op het gebied van sieraden voor je op een rijtje. Zo weet jij ook de juiste exemplaren uit te kiezen die bij jouw stijl passen!

Ga voor goud

Goud is nog steeds enorm populair op het gebied van sieraden. Hoe meer goud, hoe beter! Draag dus verschillende gouden kettinkjes met elkaar en speel met verschillende lengtes voor een extra speels effect. Ook gouden ringetjes of armbandjes zijn niet meer weg te denken. Hang er bedeltjes aan of houd het lekker simpel. Alles is mogelijk, als het maar goud is. Bij onder andere Valmano.nl vind je een uitgebreide collectie aan gouden sieraden. Ook je armen, vingers en oren mogen van een flinke dosis goud voorzien zijn. En wil je goud met zilver of rosé goud combineren? Dat is ook absoluut geen probleem. Combineer er lekker op los en creëer je eigen look. 

Piercings in je oren

Piercings zijn helemaal hot deze winter. Draag meerdere piercings tegelijk in je oor en combineer de tragus, daith en helix gerust met elkaar. Je kunt ervoor kiezen om in beide oren dezelfde piercings te laten zetten, maar één oor piercen is ook prima. Als je niet voor dezelfde piercings in beide oren kiest, dan krijg je een extra speels effect. De helix wordt in je oorschelp gezet, vanaf het gedeelte waar het kraakbeen begint tot boven je oor. Het is een populaire plek voor een piercing, omdat hij relatief makkelijk te zetten is. De tragus piercing zit in het kraakbeen dat het dichts bij je wang zit. De daith piercing zit aan de binnenkant van het oor, bij de boog van het oorschelp. Qua sieraad zeiden we net al dat goud enorm populair is dit seizoen. Ga daarom voor een gouden piercing!

Subtiele schakelkettingen

Schakelkettingen zijn al een aantal jaar niet meer weg te denken uit het modestraatbeeld. De schakelketting is dit jaar alleen dunner en dus iets eleganter geworden. Verder worden schakelkettingen ook gebruikt om je schoenen, tassen en truien mee te versieren. 

Persoonlijke sieraden

Sieraden met je initialen erin gegraveerd zijn ook erg trendy op dit moment. Deze sieraden met persoonlijke touch zijn leuk om zelf te dragen, maar ook erg geschikt om cadeau te geven. Naast initialen zie je ook data (geboortedata, trouwdata, jubileumdata…) of vingerprints op sieraden. De sieraden krijgen zo dus een hele bijzondere betekenis en zijn daarmee echt uniek!

Klein en subtiel

De laatste trend is klein maar fijn. Less is more, wordt er weleens gezegd. Hoe minder sieraden je dus draagt, des te beter. Subtiele sieraden voeren de boventoon, maar voor een opvallender resultaat kun je deze ook gerust samen dragen. Een dun kettinkje met een bedeltje eraan kun je dus op zichzelf dragen, maar ook combineren met een subtiel armbandje en een dun ringetje. Probeer het alleen wel zo minimalistisch mogelijk te houden. Het voordeel van deze trend is dat je de subtiele sieraden eigenlijk altijd en dus het hele jaar door kunt blijven dragen, bij iedere gelegenheid!

 

Must reads 👀