News

Zo gaat het nu met Dusty van Ex On The Beach Double Dutch na zwaar ongeluk

Afgelopen week kwam het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat Dusty van Ex On The Beach Double Dutch een zwaar ongeluk had gehad. Na een feestje op het strand reed hij op de scooter terug, maar het ging gruwelijk mis. Dusty werd zwaargewond afgevoerd, maar nu is er goed nieuws: hij ademt weer zelfstandig. 

Super heftig nieuws kwam eerder uit Zandvoort, want Dusty uit Ex On The Beach Double Dutch was zwaargewond geraakt. Eerder raakte hij al na het uitgaan betrokken bij een steekpartij, maar toen kwam hij er zelf gelukkig goed vanaf. De Zandvoortse Courant schreef dat hij ernstig gewond is geraakt. “Hij was niet aanspreekbaar en is met spoed naar het Amsterdam UMC locatie VU overgebracht.” Dusty was op een feestje op het strand met onder andere Sonny van Temptation Island, want hij deelde hier een reeks Stories over op zijn Instagram. Helaas ging het op de terugrit helemaal mis, want op het fietspad kwam hij rond 23:45 uur hard ten val met een snorscooter. “Twee ambulances en het traumateam zijn ter plaatse gekomen. De traumahelikopter landde op een parkeerplaats langs de boulevard. 

Zo gaat het nu met Dusty van Ex On The Beach Double Dutch na zwaar ongeluk

Hoewel Dusty nog altijd in coma ligt, reageert hij nu wel op prikkels en gaan zijn ogen af en toe open. Ook nemen de zwellingen bij zijn hersenen rustig af. “Laten we dus positief blijven”, schrijft waarschijnlijk zijn moeder op zijn social media pagina van The Dusty Cream. Ook kan hij weer zelfstandig ademen en reageert hij op de aanwezigheid van zijn moeder, zo schrijft Imke Roose op Instagram. “Het gaat de goede kant op.” 

Must reads 👀