Lifestyle

WIN: My Jewellery x HEMA pakket t.w.v. meer dan 40 euro

Als je naar school gaat of aan het studeren bent, moet je heel veel plannen. Alleen op die manier kom jij door al die vakken heen. No problem, mits je natuurlijk handige spulletjes hebben om het leren leuker te maken. HEMA heeft onze gebeden gehoord, want ze komen nu met een super coole lijn met de tofste goodies van My Jewellery.

My Jewellery begon ooit als een sieradenmerk maar anno 2021 is het zoveel meer dan dat. Je kunt er de mooiste badkleding scoren, accessoires zoals items om in je haar te dragen en jurkjes. Nu heeft het super populaire merk de handen ineengeslagen met HEMA voor een schoolcollectie. Van een agenda tot washi tape en van stickers tot een ringband – allemaal voorzien van een vrolijke My Jewellery print. Dat je voor school super veel moet leren en huiswerk maken is tot daar aan toe, maar we mogen dat wel een beetje leuk maken – right? 

WINNEN
Als jij net zo blij wordt van deze amazing My Jewellery x HEMA Back To School lijn als wij, hebben we goed nieuws. Wij mogen een geweldig pakket weggeven met alle essentials voor je huiswerk ter waarde van meer dan 40 euro zodat jij het nieuwe schooljaar gaat rocken. Dat wil jij natuurlijk winnen! Dit is wat je moet doen: laat hieronder je e-mailadres achter zodat we contact met je kunnen opnemen als jij het pakket hebt gewonnen! That’s all. De winactie loopt tot en met 15 augustus 2021. Succes!

{@module=postContest id=”793″}

Beeld: Girlscene