News

Hier moet de droomvrouw van de Belgische Bachelor-Fabrizio aan voldoen

Terwijl wij in Nederland nu massaal het liefdesleven van De Bachelor 2021 Tony Junior volgen, gaan er bij onze Vlaamse buren een heleboel ogen naar de tattooboy Fabrizio Tsinaridis. Hij gaat namelijk op zoek naar zijn droomvrouw in de Belgische versie van De BachelorIn gesprek met de Story blikt hij alvast vooruit op de show en verklapt hij hoe zijn ideale vrouw zou moeten zijn.

Hier moet de droomvrouw van de Belgische Bachelor-Fabrizio aan voldoen

Weet je nog Fabrizio? Eerst deed hij mee als verleider aan Temptation Island, waar hij allereerst als verleider aan deelnam. Niet veel later kreeg hij een relatie met Temptations Pommeline Tillière, ook een oud-verleider van het programma. Niet veel later deed hij met haar mee aan de VIPS-editie van het realityprogramma. De twee waren zelfs even verloofd, maar hun relatie hield geen stand. Later was Fabrizio in love met Lotte Vanlingen, maar ook dit liep uiteindelijk op niets uit.

Aan Story vertelt hij nu hoe zijn droomvrouw eruit moet zien. “Veel mensen denken dat ik elke nacht met een andere vrouw de lakens deel, maar ik zelf ben nooit echt een fan geweest van onenightstands. Pas op, ik heb een heel leuke, losbandige periode gehad. Maar nu ben ik een stuk serieuzer. Sinds de breuk met Lotte in oktober is er geen vrouw meer in mijn leven geweest. Lotte is een fantastische vrouw en we hadden een leuke relatie. Maar ik miste een beetje steun en geloof in mij. Dus heb ik de keuze gemaakt om alleen verder te gaan. Nu zoek ik iemand die heel sterk in haar schoenen staat en mij 1.000 procent steunt in alles wat ik doe.”

Looking for love
Op Instagram postte de tattooboy eerder al een een filmpje waarin hij piano speelt. “Liefde is één van de mooiste en krachtigste dingen in het leven en op dit moment zou ik liegen als ik zeg dat ik het niet mis. Het goedkeurend oog en de trotse blik van een levenspartner die elke droom ondersteunt is momenteel nog een fantasie. Die geliefde vinden is iets wat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Zeker niet voor mij. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik me extra moest bewijzen door mijn reputatie en verleden. Ik heb fouten gemaakt die breed werden uitgesmeerd, maar ik ben meer dan die fouten.”

“De kans krijgen om iemand te leren kennen zonder die vooroordelen is waar het me vooral om te doen is. En dat werkt ook in twee richtingen: doordat veel mensen me kennen, voel ik dat ik zelf ook met een liefdesrem te kampen heb. Maar ik wil de liefde niet langer ontlopen uit angst.”

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is ook weer begonnen, zonder Fabrizio maar met een heleboel nieuwe verleiders en verleidsters.

Beeld: RTL