Lifestyle

Hallo kasteelvrouw: in dit kasteel in Nederland kun je nu wonen!

Daphne Bridgerton, move over. Wil je je helemaal een kasteelvrouw voelen? Dat kan ook gewoon in Nederland. Er staat namelijk een prachtig kasteel te koop waar je gegarandeerd bij gaat wegdromen!

In dit kasteel in Nederland kun je nu wonen

Dit witte kasteel in Nederland staat nu op Funda. En je bent echt niet de enige die daar instant bij gaat wegdromen, dit kasteel was namelijk een van de meest bekeken huizen op de woningensite! Wij snappen wel waarom. Dit kasteel heeft een prachtige tuin waar je jezelf zo ziet rondlopen in een chique jurk á la Daphne Bridgerton. Alleen dan wel in Nederland, want dit kasteel ligt gewoon vlakbij Nijmegen. Om precies te zijn in Slijk-Ewijk.

Het kasteel is een Rijksmonument en heeft de naam Kasteel Heerlijkheid Loenen. Er is een jachtslot, een koetshuis, een orangerie en zijn nog veel meer bijgebouwen om bij weg te dromen en die geschiedenis ademen. Het woonhuis is ook mega groot, je hebt er namelijk 9 slaapkamers én 9 badkamers. Hoe luxe is dat! Ook ligt dit kasteel in Nederland aan de Waal en kun je genieten van de natuur, het ligt namelijk in de bossen. We vergeten maar even dat dit kasteel €3.350.000 kost… anders wisten we het wel.

Verder kijken? Hier kun je het kasteel bekijken op Funda

kasteel in nederland op funda

 
Bron: FundaBeeld: iStock, Funda