Travel

Op dit stadsstrand in Amsterdam drink je piña colada’s en dans je op salsamuziek

Ga je dit jaar niet op vakantie maar wil je toch een beetje in tropische sferen wanen? Bij The Grand Beach in Amsterdam zit je goed. Op dit stadsstrand in hartje Amsterdam dans je met je voeten in het zand op salsamuziek terwijl je een piña colada drinkt. 

The Grand Beach in Amsterdam

Misschien ken je hotel The Grand in Amsterdam wel. Bij dit chique hotel aan de Oudezijds Voorburgwal is sindskort een waar stadsstrand te vinden, midden in hartje Amsterdam dus! Achter de grote poort van het hotel vind je namelijk The Grand Beach, waar een vissersboot op het droge ligt. De perfecte plek om tussen de palmbomen te borrelen met vriendinnen of te dansen met je voeten in het zand. Er is zelfs een vuurtoren om de vakantievibes helemaal af te maken! 

Naast deze geweldige roze beachbar is een bezoekje aan dit fijne stadsstrand zeker de moeite waard. Op zaterdagen kun je bij The Grand Beach in Amsterdam cocktails drinken, waaronder piña colada’s, gin tonics maar ook mocktails (zonder alcohol dus). Als je helemaal uit wilt pakken kun je er ook oesters eten, gambasalade of gegrilde octopus. Voor ieder wat wils!

Waar? Oudezijds Voorburgwal 197, Amsterdam

View post on Instagram
 

 
Bron: Parool.nlBeeld: iStock

Must reads 👀