Travel

The Upside Down is dé Instagramhemel in Amsterdam waar je naartoe wilt

Ga je een dagje naar Amsterdam met vriendinnen? Dan wil je The Upside Down zeker niet missen. In deze Instagramhemel maak je perfecte foto’s in een ballenbak en een roze privéjet! Klinkt geweldig toch? Dit is wat je nog meer moet weten over The Upside Down in Amsterdam.

The Upside Down in Amsterdam is weer open

Het Instagrammuseum Upside Down van Anna Nooshin is eindelijk weer open. En dat vieren ze meteen met twee nieuwe kamers, waaronder een roze privéjet waar je perfecte Instagramkiekjes kunt maken. Zo ben je toch een beetje op vakantie, ook al zit je niet op Ibiza (hallo Instagram vs. reality..). Maar er zijn ook genoeg andere kamers in The Upside Down in Amsterdam die je niet mag overslaan. Zo is er een ruimte waar je in een ballenbak kunt liggen met regenboogkleurige neonlichtjes op de achtergrond. En in de kamer The Club lijkt het net of de wereld echt op zijn kop staat. Letterlijk upside down dus!

Kortom: The Upside Down is een superleuk museum om met vriendinnen naartoe te gaan deze zomer. Moe van al het Instagramfoto’s maken? Dan kun je in het café even op adem komen en lekker lunchen. En ja, de lunch is uiteraard ook helemaal picture perfect. Bij The Upside Down in Amsterdam lunch je bijvoorbeeld met een healthy acai bowl, poke bowl of wafels met aardbeien. Yum!

Waar? Europaboulevard 5, Amsterdam
 

@upsidedownamsterdam

The amazing @rramita.ms during the last content shoot! Instead of taking a lunch break she takes a DANCE BREAK! ##upsidedownamsterdam ❤️

♬ origineel geluid – TheUpsideDownAms

 
Beeld: iStock