News

Dusty van Ex On The Beach Double Dutch in coma gehouden na zwaar scooterongeluk

Super heftig nieuws over Dusty van Ex On The Beach Double Dutch. Na een feestje op het strand gisteravond, reed Dusty terug op de scooter. Hier ging het helaas gruwelijk mis. Volgens de Zandvoortse Courant is hij zwaargewond geraakt en kwam er een traumaheli ter plaatse.

Dusty van Ex On The Beach Double Dutch zwaargewond na scooterongeluk

Super heftig nieuws vanuit Zandvoort, want Dusty uit Ex On The Beach Double Dutch is zwaargewond geraakt. Eerder raakte hij al na het uitgaan betrokken bij een steekpartij, maar toen kwam hij er zelf gelukkig goed vanaf. Dit keer gaat het helemaal niet zo goed met hem. Volgens de Zandvoortse Courant herkenden omstanders een jongen die op de grond naast zijn scooter lag namelijk als ‘iemand uit Ex on the Beach Double Dutch. Inmiddels is officieel bevestigd aan onze collega’s van LoveReality dat het inderdaad Dusty Taconis is. De Zandvoortse Courant schrijft dat hij ernstig gewond is geraakt. “Hij was niet aanspreekbaar en is met spoed naar het Amsterdam UMC locatie VU overgebracht.”

Het ongeluk met Dusty Taconis
Dusty was op een feestje op het strand met onder andere Sonny van Temptation Island, want hij deelde hier een reeks Stories over op zijn Instagram. Helaas ging het op de terugrit helemaal mis, want op het fietspad kwam hij rond 23:45 uur hard ten val met een snorscooter. “Twee ambulances en het traumateam zijn ter plaatse gekomen. De traumahelikopter landde op een parkeerplaats langs de boulevard. De Verkeersongevallenanalyse heeft onderzoek gedaan naar de toedracht.” Het schijnt dat er ook een vrouw achterop bij hem zat op de scooter, maar dat is nog niet officieel bevestigd.

Dusty ligt nog steeds in het ziekenhuis.  Roddelqueen FawryNotSawry heeft inmiddels Dusty’s vrienden gesproken en zij vertellen dat hij in coma wordt gehouden… Wij wensen Dusty heel veel sterkte!

 
Bron: LoveRealityBeeld: RTL