Lifestyle

De meest opvallende en ongemakkelijke seksblunders van Reddit


Soepele overgangen tussen standjes, een schoon bed en oneindig veel hoogtepunten. Dit is hoe seks eruit ziet in films en series. Helaas gaat seks niet altijd perfect. Wij verzamelde via Reddit de meest opvallende verhalen over een ongemakkelijke vrijpartij. Welke vind jij het ergste?

1. Diarree

“Ik was op vakantie met mijn vriendin en haar ouders. Wij waren in een kinky bui en wilde graag anaal proberen. Terwijl we bezig waren klopte haar vader op de deur. Gelukkig zat hij op slot, maar haar vader schreeuwde dat de deur open moest. Mijn vriendin schrok zo erg dat ze opsprong en toen ze dat deed kwam er allemaal poep uit haar. Zo veel dat het hele bed er onder zat. Zij rende naar de wc en ik deed de deur open voor haar vader (die nog steeds schreeuwde dat de deur open moest). Natuurlijk zag hij dat het hele bed onder de poep zat dus ik heb gezegd dat ik diarree had.”

via GIPHY


2. Ongesteld

“Toen ik voor de eerste keer seks had met mijn vriendin was ze ongesteld, maar dat had ze niet door. Tijdens het voorspel hadden we orale seks . Ik proefde een soort ijzer smaak. Toen ik het tegen haar zei schrok ze en keek ze mij aan. Mijn hele mond zat onder het bloed.”

via GIPHY


3. De hond

“Onze hond kwam binnen. Hij keek ons recht aan en kotste op het tapijt. Daarna liep hij weer weg alsof er niets gebeurd was.”

via GIPHY


4. Intens orgasme

“Mijn vriend heeft mij een keer zo goed laten klaarkomen dat ik moest bijkomen na de seks. Ik kon een paar minuten niet normaal praten. Blijkbaar had ik tijdens mijn orgasme ook zijn hele bed onder geplast.”

via GIPHY


5. Plastic

“Op de laatste dag dat ik ongesteld was sliep ik bij mijn vriend. We wilde graag seks dus ik liep snel naar de badkamer om mijn tampon uit te doen. Toen ik terug in bed kwam begon hij mij te vingeren. Ineens zegt hij ‘er zit iets in je’. Dus ik zei in paniek ‘haal het er uit’. Blijkbaar was ik die middag vergeten om het bovenste stukje plastic van mijn tampon er af te halen en dit zat nog vast in mijn vagina. Dus die avond heeft mijn vriend een stukje plastic uit mijn vagina gehaald.”

via GIPHY


6. Kots

“Ik had orale seks met mijn vriend en hij duwde mijn hoofd naar voren. Hier was ik niet op voorbereid en mijn gag reflex begon te werken. Ik heb die avond over zijn piemel heen gekotst…”

via GIPHY


7. Vieze geur

“Tijdens een one night stand wilde ik een vrouw orale seks geven. Ik ging met mijn gezicht naar haar vagina, maar voordat ik iets kon doen rook ik de geur. Een vagina ruikt nooit naar rozen, maar deze rook echt vies. Uit reflex moest ik kokhalzen van de geur. Ik weet niet voor wie het ongemakkelijker was.”

via GIPHY


8. Slechte timing

“Ik had seks met mijn vriendin toen haar moeder ineens aanklopte. We besloten te doen alsof we sliepen en reageerde niet. Haar moeder liep gewoon binnen om ons ‘wakker te maken’ voor het avondeten. Ze ging op de rand van het bed zitten begon tegen ons te praten. Terwijl ze dit deed zat ik nog met mijn piemel in de vagina van mijn vriendin. Gelukkig ging haar moeder na een paar minuten weer weg en heeft ze niets doorgehad.”

via GIPHY

Bron: Reddit.comBeeld: istock