News

VIDEO: Jaimie Vaes geeft inkijkje in appartement op Ibiza

Tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes gaat het op dit moment niet goed. Sterker nog, de realitysterren zijn uit elkaar. En dat terwijl er een bruiloft op komst was. In haar eigen realityserie In The Vaes Lane geeft Jaimie ons wel een inkijkje in het appartement op Ibiza. 

Zo ziet het huis van Jaimie Vaes op Ibiza eruit

In de nieuwste aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane geeft Jaimie een inkijkje in haar nieuwe appartement op Ibiza. En het is niet zomaar een appartement: een van de vorige bewoners is niemand minder dan Paris Hilton! Je ziet hoe haar bestie Koen Kardashian een tour door het appartement krijgt. Dat ziet er heel goed uit!

In de eerste aflevering van een nieuw seizoen ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ vertelde Jaimie Vaes, de vriendin van Lil Kleine, dat het uitstellen van het huwelijk niets te maken heeft met het incident dat zich eerder op Ibiza afgespeeld heeft. Ze zegt dat ze geen boetes willen riskeren om haar huwelijksfeest door te laten gaan. “We zijn natuurlijk gekomen voor de huwelijksvoorbereidingen, maar nu we hier zijn hoor ik alleen maar over de ene bekeuring na de andere. De gevaren van wat er gaat gebeuren als je tóch besluit om een feest te geven. Met die insteek wil ik helemaal niet trouwen en Jorrik ook niet. Dus hebben we toch moeten besluiten om het weer te verplaatsen.” Volgens haar betekent het niet dat het huwelijk niet meer door zal gaan. Hm… to be continued… 

Lees ook: Zo zag Lil’ Kleine’s vriendin Jaimie Vaes er vóór alle ingrepen uit

Bron: Discovery+Beeld: Discovery+