Lifestyle

OMG: @hotdudesreading is hét instagramaccount vol knappe mannen dat je nu meteen wilt volgen

Spot je wel eens een knappe jongen in de trein die verzonken is in een boek? Win-win: hij is knap én ook nog eens slim. En je bent zeker niet de enige die hier een instant zwak voor heeft, want Hot Dudes Reading op Instagram is megapopulair. En geloof ons, dit Instagramaccount wil je direct volgen.

Hot Dudes Reading op Instagram is het beste ooit

Als Notting Hill een van je favoriete romantische films ooit is of je een zwak hebt voor knappe lezende mannen in het OV, dan is Hot Dudes Reading op Instagram perfect voor jou. Dit account deelt namelijk foto’s van knappe mannen die in de metro, trein of bus nietsvermoedend zitten te lezen. Soms staan ze supernonchalant een paal in de New Yorkse metro vast te houden met in hun andere hand een boek, soms proberen ze in een volle trein even weg te dromen in hun eigen bladzijden. En oh boy, daar gaat ons hart sneller van kloppen!

Ook is het account echt hilarisch. Het heeft een enorme Gossip Girl-vibe door de grappige bijschriften onder de foto’s. Vanwege corona worden er nu meer oude foto’s gedeeld – we zitten tenslotte minder in het ov – maar toch blijft het account de perfecte guilty pleasure. Kortom: tijd om je vriendinnen onder posts van deze knappe lezende mannen te taggen! En om Hot Dudes Reading op Instagram direct te gaan volgen natuurlijk, want dit is zéker een aanwinst in je feed. 

Nog wat boekentips nodig om zelf een hot girl reading te worden? Dit zijn vijf fijne boeken voor de zomer die je zeker wilt lezen.

Beeld: iStock