Fashion

Zo style je de trendy chunky dad sandalen (en je shopt ze hier)

Het tijdperk van lieve en subtiele sandalen is voorbij. De chunky dad sandalen zijn nu helemaal hip! Hoe grover en lelijker hoe beter. Wil jij deze sandalen, maar heb je geen idee hoe je ze moet stylen? We got you! Dit zijn 5 manieren waarop je chunky dad sandalen kan dragen.

5 Manieren om chunky dad sandalen te stylen

Trends veranderen met de tijd mee. Eerst was het hip om subtiele sandalen te dragen, maar deze trend is 180 graden omgedraaid. Nu moeten sandalen juist super grof en chunky zijn. De lelijke sandalen die oude mannen dragen? Precies die zijn nu populair! Wil jij meedoen met deze trend, maar heb je geen idee hoe jij deze sandalen moet stylen? Lees dan snel verder voor onze stylingtips!

Oversized kleding

Probeer de sandalen eens de stylen met oversized kleding. Hierdoor krijg je een casual outfit die er toch super fashionable uitziet! Wil jij de outfit chique maken? Voeg dan sieraden toe.

Onder een jurk

Een jurk ziet er vaak super vrouwelijk uit. Als je de ‘lelijke’ sandalen combineert met een mooie jurk zorgt dit voor een contrast in je outfit. Hierdoor wordt je look meteen een heel stuk interessanter en meer fashionable!

Sokken in sandalen

Deze look is alleen voor de echte fashion durfal. Sokken in sandalen wordt gezien als de meest lelijke look die je kan creëren, maar waarom eigenlijk? Het kan juist een super edgy en vintage tintje geven aan je outfit. Wil jij weten hoe? Bekijk dan de foto hieronder of klik hier.

Vintage

Ben jij fan van de vintage look? Dan hebben wij goed nieuws! De chunky dad sandalen zien er super leuk uit onder een (lelijke) vintage outfit. De grote modehuizen bepalen vaak wat wordt gezien als ‘mooi’ en ‘lelijk’. Maar waarom eigenlijk? Alles is mooi als je het goed combineert!

Losse broek

Een losse broek geeft vaak een nonchalante uitstraling. Combineer de sandalen met zo’n broek en je ziet eruit alsof je ‘snel even wat hebt aangetrokken’. Maar niets is minder waar! Voeg wat sieraden toe en zorg dat je haar en make-up on fleek zit. Tada! Je hebt de perfecte casual chique outfit.

Ben jij helemaal overtuigd? Shop de sandalen dan gelijk hieronder!

 
Beeld: Unsplash: Toa Heftiba

Must reads 👀