Films & Series

Rumour has it dat déze dame De Bachelor 2021 met Tony Junior gaat winnen

Elke week zitten wij weer aan de buis gekluisterd om te zien wie er uiteindelijk met het hart van Tony Junior vandoor gaat. Lang ging hij onder andere met Maan de Steenwinkel, maar nu is hij De Bachelor 2021. Vandaag hebben we juicy nieuws, want er is misschien al uitgelekt wie De Bachelor 2021 gaat winnen!

de bachelor 2021 tony junior

Het is al uitgelekt wie De Bachelor 2021 met Tony Junior gaat winnen

De speurneuzen van onze collega’s Cosmopolitan schrijven dat zij ontdekt hebben wie van de deelneemsters er met Tony’s hart vandoor gaat. Tromgeroffel: rumour has it dat Julia De Bachelor 2021 met Tony Junior gaat winnen. Die geruchten heeft Cosmopolitan weer opgeduikeld van het account RealityFBI. Dit Instagram-account zegt dat ze hebben gepraat met Serena, ex-deelneemster van De Bachelor 2021. Serena zou hebben verklapt dat Julia waarschijnlijk degene is die De Bachelor 2021 met Tony Junior gaat winnen. Daarvoor hebben ze een aantal screenshots verzameld. De screenshots van dit gesprek kun je checken via het Instagram account RealityFBI. Je moet dan even naar hun account gaan en klikken op het highlight ‘BachelorGate’.

View post on Instagram
 

Had Tony Junior al een vriendin voor hij meedeed aan De Bachelor 2021?

Volgens de nieuwe roddels gaat Tony Junior De Bachelor 2021 dus eindigen met niemand minder dan deelneemster Julia. Toch verschenen er eerder in de media screenshots waaruit zou moeten blijken Tony Junior al een vriendin zou hebben voordat het programma De Bachelor 2021 nog zou moeten beginnen. Er doken screenshots op van Juice Channel dat Tony Junior verliefd zou zijn op Irene Hin. Maar volgens de woordvoerder van Videoland is hier niets van waar, zo laat de woordvoerder weten aan NU.nl. Ja, de screenshots kloppen wel, maar voor de internet FBI: het zijn reacties die hij in 2020 onder haar foto plaatste. Oh! De dj heeft het dus duidelijk wel gezellig gehad met deze knappe vrouw, maar dat was dus al vér voordat Tony naar Kroatië vloog om mee te doen aan De Bachelor 2021.

Bron: CosmopolitanBeeld: RTL

Must reads 👀