Films & Series

Fan van Élite? Dan wil je de nieuwe netflixserie Young Royals zeker kijken

Young Royals staat sindskort op Netflix en het zou zomaar je nieuwe bingewatchserie kunnen worden. Fan van Élite, The Crown of Gossip Girl? Dan zit je met Young Royals helemaal goed, want van die drie series heeft het zeker wat weg. Dit is wat je verder moet weten of Netflix-serie Young Royals.

Young Royals is de Zweedse kostschoolserie die je wilt zien

In de Zweedse serie Young Royals volgen we Prins Welhelm die naar een prestigieuze kostschool gaat genaamd Hillerska. Hij is een echte prins en heeft allemaal verplichtingen, maar op de kostschool komt hij erachter dat hij liever vrij wil zijn. Alleen blijkt dat helemaal niet zo makkelijk, een leven vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde. Hij is namelijk eerste in lijn voor de troonopvolging…

Als je gek bent op Élite of andere series die zich afspelen op een kostschool inclusief een vleugje The Crown, dan is dit echt iets voor jou. Denk: rijke tieners en veel drama. Hoewel de serie maar zes afleveringen telt en het even duurt voordat het echt juicy wordt is de serie onwijs verslavend. Perfect voor een avondje bingewatchen dus. Wij hopen in ieder geval vast op een tweede seizoen! 

Check hier de trailer van Young Royals

 
Beeld: iStock