Astrologie

Dit is het perfecte parfum gebaseerd op je sterrenbeeld

parfum-sterrenbeeld

Houd jij parfum, maar kan jij niet kiezen welk geurtje je het lekkerst vindt? Probeer dan eens een luchtje uit die de sterren voor jou hebben uitgekozen. Wij hebben de parfums op een rijtje gezet die perfect bij je sterrenbeeld passen. Geen keuzestress meer voor jou!

Ram (21 maart – 20 april)

Ram, jij bent krachtig en explosief. Standaard luchtjes zijn niet voor jou gemaakt. Je bent op zoek naar een unieke krachtige geur. Een ram wil graag de eerste zijn en houdt ervan om op te vallen, ook in de parfumkeuze. Probeer eens de Flowerbomb Mariage Limited Edition van Viktor&Rolf. Deze parfum ruikt naar een frisse bloemenexplosie. Net zo explosief als een ram!

Stier (21 april – 20 mei)

Stieren zijn zacht en houden van structuur in hun leven. Als er iets gebeurt wat een stier niet verwacht kan die helemaal uit zijn slof schieten. Daarom past een lieflijke en toegankelijke geur perfect bij een stier. Niet te zwaar en perfect in evenwicht. Probeer eens de Acqua di Gioia van Giorgio Armani. Dit luchtje is heerlijk licht, en fris maar niet onopvallend door het cederhout wat er doorheen zit.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Ben jij een Tweelingen? Dan hou jij van gezelligheid en ben je niet bang om een praatje te maken. Jij hebt een parfum nodig die net zo charmant en toegankelijk is als jij, maar niet saai. Probeer eens de Omnia Crystalline van Bvlgari. Een unieke geur van bamboe en nashipeer.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Een Kreeft is lief, zorgzaam en speels. Dit is dan ook precies de omschrijving van jou perfecte parfum. Jij houdt niet van zware geuren met moeilijke omschrijvingen. Probeer eens de A Drop d’Issey van Issey Miyake. Deze parfum bevat zachte amandelmelk en vanille. Maar het geurtje heeft ook spicy tonen waardoor hij heerlijk ruikt!

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Leeuwen zijn zelfverzekerd en sensueel. Jouw perfecte geur ruikt vrouwelijk en heel verleidelijk. Jij windt iedereen om je vinger met jouw charmes! Probeer eens de Black Opium van Yves Saint Laurent. Deze geur is vrouwelijk en sensueel, precies zoals de leeuw.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Een Maagd houdt er niet van om op de voorgrond te staan. Jij bent perfectionistisch, bescheiden en gereserveerd. Jou perfecte geurtje is dan ook subtiel. Alleen de mensen die jij dicht bij laat komen ruiken jouw parfum. Probeer eens de Be Delicious van DKNY. Deze geur is subtiel, fruitig en charmant.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Weegschaal, een charmante geur die iedereen lekker vindt. Zo ruikt de perfecte parfum van een weegschaal. Dit sterrenbeeld houdt van gezelligheid en kan met iedereen overweg. Daarom moet het luchtje niet te moeilijk zijn. Probeer eens de Pure Musc For Her van Narciso Rodriguez. Deze parfum is fruitig, maar heeft wel een musk. Heerlijk en toegankelijk!

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen hebben enorm veel passie en hebben een intense persoonlijkheid. Een oppervlakkig luchtje is dan ook niets voor dit sterrenbeeld. Een intense geur met meerdere lagen, dat is perfect! Probeer eens de Lady Million van Paco Rabanne. Deze geur heeft tonen van cognac, vanille en oranjebloesem. De perfecte parfum voor de passievolle schorpioen!

Boogschutter (23 november – 21 december)

Een Boogschutter zit nooit stil. Er zijn altijd nieuwe avonturen die een boogschutter wil meemaken. Daarom past een exotisch en avontuurlijk geurtje het beste bij dit sterrenbeeld. Probeer eens de Blossom van Jimmy Choo. Deze parfum heeft tonen van rode bessen, citroen, sandelhout en muskus. Een avontuurlijk geurtje voor een avontuurlijk sterrenbeeld.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Een frisse geur die niet te vreemd is. Dit klinkt als het perfecte luchtje voor een Steenbok. Het sterrenbeeld is voorzichtig en zal niet snel aan iets toegeven. Maar als een steenbok een doel heeft zou hij er alles aan doen om dat doel te bereiken. Probeer eens de Daisy Dream van Marc Jacobs. Dit fruitige luchtje doet het hart van een steenbok sneller kloppen!

Waterman (20 januari – 19 februari)

Onafhankelijk en nieuwsgierig. Dit zijn kenmerken van een Waterman. Deze punten wil een waterman ook graag terugzien in hun parfumkeuze. Probeer eens de Moscow Mule van Juliette has a Gun. Dit geurtje is kruidig met tonen van gember, limoen en beramot. Niet te vreemd, maar wel opvallend. Precies zoals een waterman.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan ben jij een echte dromer. Je denkt eerst na voordat je iets doet en je houdt niet van te veel drukte. Daarom wil jij een zachte parfum. Probeer eens de Chance van Chanel. Een bloemige geur met tonen van peper en jasmijn. Een zachte geur voor het zachte dromerige karakter van het sterrenbeeld vissen.