News

FOTO’s: Ariana Grande op huwelijksreis in Amsterdam

Ariana Grande en haar liefje Dalton Gomez zijn nog niet zo lang geleden getrouwd. Eerder schreven we al dat ze samen in Amsterdam waren voor hun honeymoon, maar inmiddels heeft de zangeres zelf ook wat leuke kiekjes erbij gedeeld!

FOTO’s: zo viert Ariana Grande haar huwelijksreis in Amsterdam

Superster Ariana Grande (28) brengt momenteel een bezoekje aan Amsterdam. Op social media laten heel wat fans weten dat ze haar zijn tegengekomen. Super goed nieuws voor als jij dus ook diehard Ariana Grande-fan bent! Op Instagram deelte ze wat leuke foto’s van haar en haar lover. Ook bezocht ze afgelopen zondag een restaurant dichtbij het Rembrandtpark en gaf daar een fooi van maar liefst 100 euro.  

View post on Instagram
 

Ariana Grande is op 15 mei 2021 getrouwd met Dalton Gomez. In december maakte Ariana (27) haar verloving bekend met Dalton Gomez (25) op social media. Onder de foto met de verlovingsring schreef ze graag voor altijd met Gomez samen te willen zijn. Cute!

Het knappe stel ontmoette elkaar in januari 2020. Vlak daarna gingen ze in quarantaine en in juni trok het stel bij elkaar in. Ariana was voor Dalton, getrouwd met acteur Pete Davidson. Maar die verloving werd afgebroken in oktober 2018.

Kijk hier de foto’s van haar bruiloft.

Beeld: GettyImages