News

YES! De vegetarische McKroket is weer terug bij Mc Donald’s

Als je ons ergens blij mee kunt maken, is het wel met snacks van McDonald’s. Jammer is wel dat nog niet veel producten vegetarisch zijn. Gelukkig is er goed nieuws voor alle veggie girls, want de vegetarische Mckroket is weer terug op het menu!

Alle vegetariërs opgelet: de McKroket is er ook weer in de vega variant. Wow! Dat klinkt heerlijk toch? Hij verdween even van het menu, maar now he’s back. De McDonald’s krijgt steeds meer vegetarische snacks in het assortiment. Een kroket is natuurlijk zo Nederlands als maar kan. Daarom vond de McDonald’s, dat het hoogtijd is om de McKroket nu écht voor iedereen te maken. Dus heb je geen zin in vlees? Of ben je vegetarisch? You will love de McKroket. Want, deze heerlijke vega snack is gemaakt van vegetarisch draadjesvlees, een vleesvervanger op basis van eiwit met een beetje peterselie. Yummy!

De burger wordt met dezelfde heerlijke saus, knapperig korst en hetzelfde zachte broodje geserveerd. Dat klinkt lekker toch? Wil je er graag eentje proeven? Dan moet je snel zijn. De McKroket is namelijk weer tijdelijk verkrijgbaar.