Films & Series

VIDEO: dit zijn de eerste beelden van ‘Like me, I’m Famous’

In Videoland’s nieuwste realityshow Like Me, I’m Famous! gaan tien bekende influencers de strijd met elkaar aan in de Franse Ardennen. De prijs is een pilot voor een eigen programma. En dat willen de influencers wel natuurlijk! Videoland deelt de eerste beelden met ons.

De eerste beelden van ‘Like me, I’m Famous’

De strijd tussen de influencers in Like Me, I’m Famous draait niet om de mooiste foto’s of de mooiste reclame maken, nee… De deelnemers zullen hun ware ‘ik’ moeten laten zien om te kunnen winnen. Het gaat erom wie zichzelf kan blijven om anderen te overtuigen van zijn of haar likeability. Er staat ook nog eens een hele gave prijs te wachten voor de winnaar: een eigen pilot bij Videoland. En de twist: ze kunnen ook dislikes ontvangen. Degene die bij de Like Me-ceremonie de minste likes en de meeste dislikes heeft, moet het programma verlaten.

View post on Instagram
 

Wanneer komt Like Me, I’m Famous op Videoland?

Het duurt gelukkig niet meer lang voordat je Like Me, I’m Famous! kan bingen. Het programma wordt vanaf 14 juli iedere woensdag uitgezonden op Videoland. Vóór het zover is, kun je alvast kennismaken met de deelnemers van Like Me, I’m Famous. Zo doen onder andere Niek van De Bachelorette mee en ook Joan van Love Island is van de partij. 

 

Beeld: Videoland

Must reads 👀